Advert Advert

Fatih Pala Pusula'ya Konuştu

Gebze’de başarılı bir şekilde yürüttüğü Ülkücü işçiler şube başkanlığının akabinde Kocaeli İl başkanlığı vazifesine atanan Fatih Pala Kocaeli Pusula Gazetesine açıklamalarda bulundu.

Fatih Pala Pusula'ya Konuştu
Fatih Pala Pusula'ya Konuştu

Gazetemizin Genel Yayın Yönetmeni Ali Yılmaz’ı makamında ziyaret eden Kocaeli Ülkücü İşçiler İl başkanı Fatih Pala ve Yönetimi ile gündeme dair hoş sohbet edasında röportaj yapıldı.

Öncelikle Röportajımıza başlamadan evvel Kocaeli Ülkücü işçiler İl başkanı Fatih Pala’yı kendi ağzından tanıyoruz.

Aslen 1981 Erzurum- Şenkaya doğumluyum. Kocaeli’nin Darıca ilçesinde ikamet ediyorum. Şişecam Çayırova tesislerinde 16 yıldır gururla söylüyorum işçi olarak çalışmaktayım. Emeğin ve mücadelenin farkında olan bir kardeşinizim.

2012-2016 yılları arasında Gebze Ülkücü İşçiler Derneğinin 4 yıl başkanlık vazifesini yürüttüm ve şuan Ülkücü işçiler Kocaeli İl başkanlığı vazifesindeyim. Emeğin en yüce değer olduğunu bilen ve bundan onur duyan bir başkan olmanın mutluluğunu yaşıyorum.

Sayın Başkanım Peki Son Günlerde artan Terör olaylarını nasıl değerlendiriyorsunuz?

Malumunuz olduğu üzere son 10 gün içerisinde maalesef ki yüreğimizi ateşler içinde kavuran çok kötü olaylara karşı karşıya kaldık . Önce İstanbul Beşiktaş'ta düzenlenen bombalı saldırıda Vatan Sevdalısı gencecik çocuklarımızı şerefsizce bir saldırı da kaybettik daha çevik kuvvet polislerimizin acısını en derinde hissederken Kayseri'den gelen acı haberle yüreklerimiz bir kez daha dağlandı.  En büyüğü henüz 23 yaşında olan 14 yiğidimizi de o kahpe saldırı da şehitler kervanına ekledik .Bu itibarla yeniden şehitlerimize Yüce Mevla'dan Rahmet, Necip Türk Milletine ve Sevenlerine sabrı cemil niyaz ediyorum.

Ve malumunuz ki dört gün önce yaşanan Ankara'daki vahim hadise. Rus büyükelçisi bir sergide yaptığı konuşma esnasında maalesef ki şerefli polislik mesleğinin şerefsiz bir maşası tarafından öldürüldü .Olayın arkasında kimlerin olduğu illa ki ortaya çıkarılacaktır. Maalesef ki bu milletin üzerinde tarih boyunca oyunlar oynanmış ancak Yüce Türk Milleti bu oyunların sonuç bulmasına asla müsaade etmemiştir. Bundan sonra da oynanacak hiçbir oyunun milletin aleyhine sonuçlanmasına müsaade etmeyecektir.                       

Son günlerde genel gündemden düşmeyen ve siz ülkücülerin daha çok muhatap olduğu Anayasa değişikliği hakkında düşünceleriniz nedir?

‘’Birilerinin kaygısı yarın iken Lider'in tek kaygısı Yüce Türk Milleti'nin istikbali olmuştur’’.

Uzun zamandır ülkenin gündemini meşgul eden bir konu idi. Sanki unutulmuş konuşulmayacak gibi bir algıya sebep olan bu konu liderimiz Sayın Dr. Devlet BAHÇELİ Bey'in siyasi ileri görüşlülüğü ile konuşulmaya başlanmış ve bu yönde girişimler derhal vücut bulmuştur. Her ne kadar gerek partimizin gerekse Genel Başkanımızın duruşu birileri tarafından kasıtlı olarak halka çarpıtılarak  anlatılsa da ilerleyen günler Genel Başkanımızın haklılığını bir kez daha göstermiştir. Cumhurbaşkanını yasal sorumluluk içerisine çeken ve tam olarak Milli olan bir anayasa taslağı hazırlanmıştır . Bu süreçte tüm ülkücü kamuoyunu Lideri dinlemeye ondan gelecek açıklamalar dışında hareket etmemeye ve aklı selime davet ediyorum.                     

Tam bu nokta da Genel Başkanımız Ülkücü Hareketin Lideri Sayın Doktor Devlet BAHÇELİ Bey'e ayrı bir yer vermek lazım. Biz yaklaşık 20 yıldır aynı şeyi söylüyoruz ancak özellikle son 5 aydır yaşanan tüm olaylar göstermiştir ki Lider tüm dünyaya Devlet Adamlığı dersi vermiş ve vermeye devam etmektedir. Birilerinin kaygısı yarın iken Lider'in tek kaygısı Yüce Türk Milleti'nin istikbali olmuştur. Yıllardır hükümete ve yetkililere yaptığı bütün uyarılar maalesef ki kısa sürede vuku bulmuş , Genel Başkanımızın uyarılarını kulak arkası edenler sanki bugün bizzat Lider'den talimat alırcasına kararlar alıp bu kararları hayata geçirmektedirler. Gerek terör örgütü Pkk ve gerekse terör örgütü fetö hakkında yıllardır uyardığımız  yetkililerin bugün bizim çizgimize gelmelerini memnuniyetle takip etmekteyiz. Bundan sonraki süreçte de oluşan milli birlik havasının bozulmaması için Ülkücüler olarak elimizi taşın altına koymaktan asla geri durmayacağız. Buradan sizin aracılığınızla Yüce Türk Milletine sesleniyorum. 40 milletvekili ile Türk Milletinin özüne dönmesi noktasında bu denli olan etkisi olan bir partiye yetki verdiklerinde Türkiye'nin geleceği Lider Ülkesi olması yolunda neler yapabileceğini kendilerinin takdirine bırakıyorum .dedi.                         

 

Milliyetçi Hareket Partisinde yaklaşan kongre süreci ile ilgili düşünceleriniz nelerdir?

Bilindiği üzere Milliyetçi Hareket Partisinde bundan 2 ay öncesi olağan kongre sürecine girilmişti. Ancak ülkenin içerisinde bulunduğu genel durum " Önce Ülkem ve Milletim Sonra Partim ve Ben" düsturunu şiar edinmiş bir parti ve o partinin genel başkanına göre her şeyden daha önemli ve öncelikli olduğu için kongre süreci belli bir süre ertelendi ve geçtiğimiz hafta Kayseri'nin güzide ilçesi Kocasinan Kongresi ile başlamıştır ve il ilçelerde sıralı olarak devam etmektedir. Bu vesile ile kongresi tamamlanan teşkilatlarımızda yeniden yetki alan yönetimlerimize başarılar dilerim. Allah utandırmasın. Tüm ülke genelinde ve son olarak yapılacak olan Olağan Büyük Kurultayımızın başta Ülkücü Hareket olmak üzere Türk Milletine hayırlar getirmesini Cenab-ı Hak'tan niyaz ederim.                       

İl Başkanı Aydın Ünlü ile ilgili düşünceleriniz nelerdir?

Milliyetçi Hareket Partisi İl Başkanı Sayın Aydın Ünlü göreve geldiği günden beri farklı tarzı ve yönetim anlayışı ile her zaman belli bir kesimin övgüsüne ve bazı çevrelerinde eleştirilerine muhatap olmuştur. Ancak bu süreçte en büyük övgüyü Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Sayın Devlet BAHÇELİ Bey'den almıştır. Bizim de yakinen takip ettiğimiz il başkanımız bu süreçte liderin övgüsüne layık işler yapmıştır. Bizler Ülkücü Hareket mensupları olarak temsil noktasında bulunan başkanlarımızdan insan üstü gayretler bekleriz ancak onlara bu noktada destek söz konusu olduğunda kendimizi bir adım geriye çekeriz.  Aydın Başkan'ın da bu noktada duruşunu hepimiz yakından izledik. Gerek bu anlamsız değişim sürecinde duruşu ile gerekse genel olarak çalışmaları ile bizim de eleştiri hakkımız varsa bile saklı kalmak kaydı ile memnuniyetle takip ve takdir etmekteyiz. Mesela son olarak Sayın  İl Başkanı 'nın bir gazeteye verdiği bir beyanatla ilgili kimi çevreler tarafından çokta hak etmediği bir muamele ile karşı karşıya kaldığını gözlemledik.

 Aydın Başkanın o açıklamasının kasıtlı olarak art niyetli bir şekilde çarpıtıldığı kanaatindeyim. Sayın Başkan bana göre eleştirilerin aksine Ülkücü bir duruştan bahsetmiştir. Gündemde olan anayasa değişiklik taslağı ile ilgili fikirlerini beyan etmiş ve olası bir referandum durumunda çıkabilecek sonuç hakkında kendi düşüncesini kamuoyu ile paylaşmıştır. Konuşmanın bir kısmında Milliyetçi Hareket Partisi kararlarına aksi yönde fikir beyanında bulunanların ne yapmaya çalıştıklarını anlamadığını söylemiştir. Yaşanan değişim süreci ile alakalı parti iç tüzüğüne aykırı davrananlar hakkında ihraçların gerekirse devam edeceğini , gerekli disiplin işlemlerinin yapılacağını ve bel altı siyasete devam edenlere partinin kapısının kapalı olduğu söylemiştir. Bu noktada biz de sayın Başkan ile aynı doğrultuda düşünmekteyiz . Madem Milliyetçi Hareket'in kararlarını tanımıyorsunuz o halde parti içerisinde bulunmamanız partimiz ve teşkilatımızın menfaatinedir. Ki gün geçtikçe daha Net anlaşılmaktadır. Bu süreçte  yaşanacak arınmalar yarınlara daha güçlü gitmemizin yolunu açacaktır.                    

Ancak kimi çevreler bu açıklamayı " Başkanlık sistemine evet demeyenler ülkücü değildir " dedi şeklinde kamuoyunda olumsuz bir algı oluşmasına sebep olmuşlardır. Fakat henüz genel merkez tarafından açıklama yapılmamışken bir İl başkanı tarafından böyle bir açıklama yapılacağını düşünmez başlı başına aymazlıktır.   

                   

Yeni bir yıla giriyoruz ve yeniden asgari ücretlinin maaşları gündemde sizce asgari ücret kaç para olmalı?

‘’Bizim beklentimiz hükümetten öncelikle asgari ücretliden alınan vergilerin kaldırılması yönündedir’’.

Bilindiği üzere ülkemizin en alt gelir grubuna sahip olanlar asgari ücretli olarak çalışan işçilerimizdir.  Ülkemizin açlık ve yoksulluk sınırının kat ve kat altında olan asgari ücretlilerimiz ne yazık ki Ülkücü İşçiler İl Başkanlığı olarak bizim de en büyük dertlerimizdendir. Yapılan görüşmeler ile 2017 yılı ücretleri ile alakalı olarak iş veren sıfır zam talep etmiş işçi temsilcileri ise en azından 1700 lira olması yönünde isteklerini dile getirmiştir. Ancak oluşan ön görüye göre 1400 lira civarında bir rakama karar verileceğini düşünmekteyim.  Ancak bizim de beklentimiz asgari ücretliden alınan vergilerin kaldırılması yönündedir. Bu sayede alım gücünün en düşük seviyeye ulaştığı şu günlerde asgari ücretlilerimizin bir nebzede olsa rahatlamasının önünün açılması gerekmektedir. Bu çileye dur denileceğine yönelik inancımız devam etmektedir. Çalışma Bakanlığının bu mağduriyeti gidereceğine dair beklentimiz devam ediyor. Ülkücü İşçiler İl Başkanlığı olarak biz de konunun sonuna kadar takipçisi olacağız. İşçimizin hakkının çalınmasına müsaade etmeyeceğiz .                       

Ülkücü İşçiler İl Yönetimi Teşkilatlanma ve Faaliyetleri nelerdir?

’en dikkat çeken husus istisnasız bütün yönetim kurulumuzun Ülkü Ocaklarından yetişen Teşkilatçılık eğitimini Ülkü Ocakları ile tamamlayan arkadaşlarımızdan oluşmasıdır’’

Bundan yaklaşık 2.5 ay önce görevi devraldık . Bizden önceki yönetime yaptığı çalışmalar için bir kez daha teşekkür ederim. Görevi devraldığımız zaman yaptığımız açıklama ile oluşan yönetim kurulumuzu siz değerli basınımız aracılığı ile kamuoyuna takdim ettik. Yeni oluşan yönetimimizde en dikkat çeken husus istisnasız bütün yönetim kurulumuzun Ülkü Ocaklarından yetişen Teşkilatçılık eğitimini Ülkü Ocakları ile tamamlayan arkadaşlarımızdan oluşmasıdır. Güçlü bir yönetim oluşturduğumuz düşüncesindeyim.  İlimiz içerisindeki her ilçeden bir temsilci ile oluşturduğumuz yönetimimizde yer alan bütün arkadaşlarımıza sizlerin vasıtası ile bir kez daha başarılar dilerim. Ülkücü Hareketin temsil noktasında olmanın verdiği gurur ve sorumluluğu sonuna kadar hisseden bir anlayışla faaliyetlerimize devam etmekteyiz. Çok kısa süre içerisinde oluşturacağımız Kadın Kollarımızı da yine sizin aracılığınız ile kamuoyuna tanıtacağız. Ve şu ana kadar devam ettiğimiz faaliyetlerimizi yeni yılla birlikte arttırarak devam edeceğiz. Yeni yılın ilk ayında ve sonrasında yapacağımız faaliyet takvimimiz hazır. Şimdilik faaliyetlerimizle fazla ayrıntılı bilgi vermek istemiyorum ancak gerek işçilerimize gerekse Ülkücü Hareket 'e yönelik çalışmalarımız dur durak bilmeden devam edecek.  Bu vesile ile İl Başkanlığı görevinin tarafımıza tevdi edilmesini müteakip yürütmekte olduğumuz Ülkücü İşçiler Gebze Şube Başkanlığı Yönetimini teslim ettiğimiz ve kısa sürede teşkilatlanmasını tamamlayan Gebze Yönetimimize de yapacağı çalışmalarında başarılar dilerim.

 

Ülkücü Hareketin Pusulası, Dokuz Işık,Doktrininin ve Emeğin  Temsili  Dokuz Dişli Bozkurt 'un Gölgesinde, Liderimiz Sayın Devlet BAHÇELİ Bey'in ve Yol Basçımız Genel Başkanımız Sayın Hakan KANDEMİR Bey'in Talimatları doğrultusunda , Dik Baş Tok Karın Mutlu Yarın sloganı ile yürüdüğümüz bu yolda Yüce Mevla başta Necip Türk Milleti olmak üzere Türk Milliyetçileri ve Ülkücü Hareketin Yar ve Yardımcısı olsun . Acısı ve tatlısıyla 2016 yılını geride bıraktık 2017 yılında terörden uzak, şehit haberlerinin gelmediği huzurlu bir temenni ediyorum anlam ve ölçüde bize kendimizi ifade etme noktasında kapılarını açan siz değerli Pusula Gazetesi çalışanlarına ve şahsınıza teşekkürü bir borç bilirim. Dedi

Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
                     GECE TERLEYEREK UYANIYORSANIZ, DİKKAT!
GECE TERLEYEREK UYANIYORSANIZ, DİKKAT!
“Sizler için gayret göstermeye devam edeceğiz”
“Sizler için gayret göstermeye devam edeceğiz”

istanbul escort antalya escort travesti ankara escort ankara escort porno ankara escort bayan