Bugün 32. Muhtarlar Toplantısında konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan,'' bütün terör örgütlerine karşı Milli Seferberlik ilan ediyorum'' dedi

ULUSAL HABER - 2016-12-14 16:15:09

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın açıklamalarında şu ifadelere yer verdi;


KURŞUN ADRES SORMAZ DERLER
Gün, çekişme günü, çatışma günü, husumet günü, eski defterleri karıştırma günü değildir. Eğer birliğimizi, beraberliğimizi güçlendirmez, bu saldırıların karşısında çelik gibi bir iradeyle tam bir kararlılıkla durmazsak hiçbirimiz yarınlarımıza güvenle bakamayız. Hepimiz aynı gemide olduğumuza göre bu gemiye yönelik herbir saldırı hepimize yapılmış saldırıdır. Artık savunmada kalma imkanına sahip değiliz. Bizim de misliyle cevap vermek hakkımızdır. Sokakta bomba patlatan teröristin tek gaye mümkün olduğu kadar çok kan dökmektir. Şunu unutmayın kurşun adres sormaz derler. Bomda da bunların hiçbirini sormaz. Bu mücadeleyi hep birlikte vereceğiz.

BİZE YAPAMAYACAKLAR
Ülkemizi viraneye çevirmek isteyenlere izin vermeyeceğiz. Suriye'de, Irak'ta, Libya'da, daha pek çok yerde bunu yaptılar ama bize yapamayacaklar. Yıkıntıların arasında, kucağımızda çocuklarımızın, sevdiklerimizin cansız bedenleriyle, çaresizce ağlamamızı bekleyenlere, o günleri göstermeyeceğiz.

Sende Yorumla...
DİĞER HABERLER