CAN GÜNGÖR’DEN YALNIZLARA SELAM.

CAN GÜNGÖR’DEN YALNIZLARA SELAM.

Son yıllarda Türkçe müzik sahnesinde yayınlanan hatırı sayılır albümlerin düzenlemelerini ve prodüktörlüğünü üstlenen; birçok grup ve sanatçıya davuluyla eşlik eden Can Güngör, ilk solo albümü “Silik Düşler”in ardından kendi şarkılarını, kendi sesinden duyurmaya devam ediyor.

MAGAZİN - 2016-12-20 08:35:49

Müzik eleştirmenlerince 2015 yılının en iyi albümleri arasında gösterilen “Silik Düşler”in ardından Can Güngör; Sony Music etiketiyle yayınlanan ve şansonlara, Tanju Okan’a, düşkünlere selam eden şarkısı “Yalnız Ölmek”ile dinleyici ile buluştu.

Sözü, bestesi ve düzenlemesi Can Güngör’e ait olan “Yalnız Ölmek”in klibi Sinan Kut yönetmenliğinde çekildi. Klibin yapımcılığını Sedef Yılmaer,görüntü yönetmenliğini Semih Kababulut,ışık düzenlemesini Mihran Tomasyan ve Ulaş Yatkın,sanat yönetmenliğini ve kostüm tasarımını Selen Hayalüstlendi. Klip tek plan olarak Çıplak Ayaklar Kumpanyası’nın performans stüdyosunda çekildi. Klipte sanatçıya konserlerde sahneyi paylaştığı grup arkadaşları ve değerli birçok müzisyen dostu eşlik etti.

 

         Can Güngör’ün yeni şarkısı “Yalnız Ölmek”, radyolar ve müzik kanalları aracılığıyla müzikseverlerle buluştu. Aynı zamanda “Yalnız Ölmek”in klibini CanGungorVevo kanalında izleyebilirsiniz.

Sende Yorumla...
DİĞER HABERLER