İMES Yönetiminden protokol turu

İMES Yönetiminden protokol turu

İMES OSB Başkanı Süheyl Erboz ve yönetimi önceki gün yeni görevine başlayan Dilovası Kaymakamı Mustafa Asım Alkan ve ardından Dilovası İlçe Emniyet Müdürü ve İlçe Jandarma Komutanını ziyaret etti.

EKONOMİ - 2016-12-30 12:10:55

İMES OSB Başkanı Süheyl Erboz ve İkinci Başkan İrfan Küçükay, Yönetim Kurulu üyesi Osman Güler ve OSB Bölge Müdürü Direnç Özdemir önceki gün Dilovası’nda protokol ziyaretleri gerçekleştirdi. 
İKİ YIL SONRA %100 KAPASİTEYE ULAŞMAYI HEDEFLİYORUZ
Erbaz ve yönetimi ilk önce geçtiğimiz haftalarda Dilovası Kaymakamlığı görevine atanan Mustafa Asım Alkan’ı ziyaret etti. Ziyarette OSB ile ilgili bilgiler veren Erboz ve Küçükay, “Kuruluş çalışmalarımız 1997 yılında başladı. 2006 yılına kadar bürokratik işlemlerle uğraşmanın ardından 2006 yılında ilk kazmamızı vurduk. Geçen 10 yıllık süre içerisinde şuan için 115 çalışır durumda fabrikamız, 80 inşaat halinde fabrikamız 25 tane de proje aşamasında fabrikamız mevcut. Çalışmalarımıza göre iki yıl sonrasında %100 kapasite oranına kavuşmuş bir şekilde faaliyetlerimizi sürdürerek Dilovamıza, Kocaelimize ve ülkemize katma değer sağlamayı hedefliyoruz.
MODERN BİR OSB’YİZ
OSB’miz modern ve dünya standartları üzerinde bir OSB’dir. Özellikle alt yapı konusunda dünyada örnek gösterilecek bir OSB’dir. Binalarımızda modern ve son teknolojik binalar halinde yapılmış ve yapılmaya devam ediyor. OSB’miz içerisinde her makine üretim firmaları yer alıyor. Her sektör bizim orada faaliyet yapamaz. Yani karma OSB değiliz. Sizleri OSB’mizde ağırlamak ve OSB’mizle ilgili detaylı bir sunum ile yerinde göstermek isteriz.”dediler.
 
SANAYİCİMİZ BİZİM İÇİN ÖNEMLİDİR 
OSB hakkında bilgiler alan Alkan ise “Geldikten sonra ilçede faaliyet gösteren OSB’leri de kısa bir araştırmada bulundum. İMES OSB’nin modern bir yapıya sahip olduğunu ve örnek bir OSB olduğunu öğrendim. Devlet olarak her zaman sanayimizin yanında olmaya onları teşvik etmeye özen gösteriyoruz. Sizlerin sağladığı istihdam ve katma değer ülkemizin geleceği için oldukça önemlidir. İnşallah çalışmalarınız istenilen düzeyde devam eder, büyüyen ve gelişen ülkemize değer katmaya devam edersiniz. Ziyaretinizden dolayı teşekkür ediyor. En kısa zamanda OSB’nizi ziyaret ederek çalışmaları yakından görmek isterim.”dedi.
GÜRBÜZ VE KESER’İ DE ZİYARET ETTİLER
Başkan Erboz ve Yönetimi Kaymakam ziyaretinin ardından Dilovası İlçe Emniyet Müdürü Erkan Gürbüz ardından da Dilovası İlçe Jandarma Komutanı Deniz Barış Keser’i ziyaret ettiler. Ziyarette kendilerine başarılar dileyen Erboz ve yönetimi ülkenin ve halkımızın can güvenliğini sağlayan güvenlik kuvvetlerinin her zaman yanında olmaya çalıştıklarını ve her türlü desteği vermeye özen gösterdiklerini dile getirdiler. 
BAŞARILAR DİLEYEREK HEDİYE TAKDİM ETTİLER
Başkan Erboz ve yönetimi ziyaretlerde başarılar dileyerek ayrıca Kaymakam Alkan, Emniyet Müdürü Gürbüz ve Jandarma Komutanı Keser’e özel el yapımı çini tabak hediye ettiler.         
Sende Yorumla...
DİĞER HABERLER