Anket Başladı

Anket Başladı

Gebze Sözcü Gazetesi İmtiyaz sahibi İrfan Yormaz tarafından düzenlenen ve bu yıl 6. geleneksel Kocaeli Batıyakası'nın enlerinin oylama aşamasına geçildi.

MAGAZİN - 2017-01-07 10:11:28

Gebze, Darıca, Çayırova ve Dilovası ilçelerini kapsayan Batıyakası'nın enleri yarışması için start verildi.

Şuana kadar 1500 kişinin oy kullandığı yarışmada 30 katagori ve 150 yarışmacı yer alıyor. Bölgemizde bir çok seçkin firma, iş adamı ve siyasinin yarıştığı Kocaeli Batıyakası'nın en leri için www.kocaelibatiyakasi.com linkinden seçeceğiniz kişilere oy kullanabiliyorsunuz.

 

KÖŞKER ÖNDE GİDİYOR

Yarışmada Yılın en başarılı belediye başkanı katagorisinde Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker %34 lük oyla birinciliği almış durumda. Köşker'i ise % 28 lik oyla Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak takip ediyor.

 

AHMET YEŞİL GÖNÜLLERİ FETH ETMİŞ

Yılın En başarılı Siyaset Adamı katagorisinde bölgemizden MHP Milletvekili adayı olmasına rağmen mecliste yer bulamayan fakat gönüllere girmeyi başaran Ahmet Yeşil %26 oyla lider durumda. Yeşil'i ise Daha önce Dilovası Belediye başkanlığı yapmış ve şimdi ise Ak Parti  Kocaeli Milletvekili Cemil Yaman takip ediyor.

 

YILIN BAŞARILI SİYASİ PARTİ İLÇE BAŞKANLIĞINDA İSE  HASAN SOBA LİDER DURUMDA

Yarışmada tepki toplayan konulardan birisi ise bu katagori oldu.

Ak Parti, CHP ve Saadet Partisi ilçe başkanlarının yarıştığı ankette Bölge ilçeleinden Mhp'li ilçe başkanlarından hiç kimsein ismi olmaması sosyal medyada tepkilere yol açtı.

Sadece Hasan Soba, Recep Dursun, Yakup Törk, Yusuf Aksu ve Zafer Kılıç'ın yarıştığı ankette Ak Parti Gebze ilçe başkanı Hasan Soba %31.35 lik bir oranla liderliği almış durumda. Soba'yı ise CHP Darıca ilçe BaşkanıYakup Törk %24.18 lik oyla ikinci olarak takip ediyor...

 

Diğer Katagorileri görmek ve desteklemek için www.kocaelibatiyakasi.com adresinden oyunuzu kullanabilirsiniz.

Sende Yorumla...
DİĞER HABERLER