Tansiyon Yükseldi

Tansiyon Yükseldi

Ülkücü Hareketin Gebze'deki Önemli İsimlerinden Hamdi Bayram dün Kocaeli Üniversitesinde Konsey Başkanlığı Seçimlerinde aralarında il Başkan Yardımcısı Ercan Bayrak ve İl Ocak Başkan Yardımcıları ile Ocak başkanlarının da bulunduğu 38 kişilik gruba yapılan müdahaleden dolayı Sosyal Medya hesabından adeta tehditte bulundu.

GÜNCEL - 2017-01-12 10:22:20

Bilindiği üzere Kocaeli Üniversitesinde dün yaşanan ve 38 Ülkücüye ters kelepçe takılarak göz altına alınma süreci, hem emniyet mensuplarına karşı, hemde Ak Partililere karşı adeta tansiyonu yükseltmişti.

Tansionu Yükselen İsimlerden bir taneside Hamdi Bayram oldu.

Yapılan göz altı sürecini sosyal medya hesabından sert bir dille eleştiren Bayram, adetas tehditte bulundu. İşte o paylaşım !

 

Akp aklını başına devşir

İ L L E G A L ......!!!
Bugün kocaeli Üniversitesi konsey Başkanlığı seçimlerinde yaşanan olaylar sonrası akp ve ülkücü karşıtlar akp lilerin sataşması sonrasında kocaeli emniyeti tarafından gerçekleştirilen operasyonda hiçbir akp li gözaltına alınmazken mhp kocaeli il başkan yardımcısı sayın Ercan Bayrak başta olmak üzere Ülkü Ocakları Başkanlarımız beraberinde 35 arkadaşımıza kelepçe vuran emniyet mensuplarını kınıyorum..
Akp li yönetici ve olaylara sebep olan akp li taraflara bir gün çok Ağar bedeller ödeyeceksiniz diyorum..
Ülke gerçekleri gereği devletin yanında oluşumuz hükümetin yanında ve taraflarına sessiz kalacağımız anlamına gelmez...
Hainlerin aman vermediği ülkemizde içerde kavga istemediğimiz bu günlerde siz akp li ler ile olan ihanet çetesiyle hesaplaşmayacağız anlamına gelmez...
Sabrımızı zorlamayın sinirlerimizi bozmayın 
Kocaelinde yada Türkiye Cumhuriyetinde siz tarafından bir ülkücü kardeşimin burnu kanar ise bugün siyasi baskı altına aldığınız emniyet teşkilatımız sizi koruyamayacaktır...
Bunu bir tehdit olarak algılayıp şimdi benimde tutuklanma emrimi verebilirsiniz hiç sorun değil biz Ülkücüler kelepçe yemeye tutuklanmaya antremanlı vatan evlatlarıyız alayınızdan korkmuyoruz..
Ak itlere duyurulur...

Sende Yorumla...
DİĞER HABERLER