Kötü Ekonomiye Kim Dur Diyecek

Kötü Ekonomiye Kim Dur Diyecek

Kıymetli Okuyucularım Ekonomik anlamda ülkemiz o kadar kötü günler yaşıyor ki, bunun artık bir şekilde sitemini etmek lazım.

EKONOMİ - 2017-01-12 11:54:22

Çok şükür dünya’ya Müslüman bir anne ve babadan Müslüman bir evlat olarak gelmişiz. Dinimizin verdiği kurallar çerçevesinde yaşamaya gayret gösteriyoruz.

İmanın Şartlarından birisi kadere inanmak olduğu için gelen her musibet ve belaya Elhamdülillah diyen bir toplumun fertleriyiz.

Birisi hal ve hatırımızı sorduğunda iyi demek ise gelenek haline geldi.

Ama son günlerde hiçbir şey iyiye gitmiyor, aksi gibi kimsede bize çıkıp bir açıklama yapmıyor.

Bizler ise kendi kendimize pembe tablolar çizerek, umut tacirliği yapıyoruz lakin kimseye faydası yok.

Dolar kuru 3.815 Euro kuru 4.061  Altın gram kuru 149 TL Mazot litre fiyatı 4.57 TL olmuş  ama gidişatımızdan dolayı bir açıklaması olan kimse yok. Ekonomistler sus pus.

Peki biz ne yapıyoruz iyi dilek temennilerinden başka.

Kim ne yapıyor bu kötü gidişata.

Ülkesini seven bir Biray olarak halkımıza iyilik dilemekten başka elimden bir şey gelmiyor. Sağduyulu davranmaya da davet ediyorum o kadar.

Fakat kiminle ticaret yapıyorsak dertli alacak var para yok. Çekler yazılıyor. Krediler ödenmiyor. Senetler protesto. Toplumda ticaret yapan kimi tanıyorsam daha da kötüye gittiğini söylüyor.

Peki değerli yetkililer siz ne yapıyorsunuz bu konuda acil eylem palanlarımız neler. Niye kimse çıkıp bir açıklama yapmıyor. Bizler kan ağlarken sizler rahatsanız diyecek hiçbir sözüm yok. Lütfen biriniz çıksın ve bir açıklama yapsın Şükretmekten Umut Taciri olduk.

 

Esenlikle Kalın

Sende Yorumla...
DİĞER HABERLER