SANCAKLI’YI SARSAN HABER

SANCAKLI’YI SARSAN HABER

Milliyetçi Hareket Partisi Genel Merkez MYK Üyesi ve Kocaeli Milletvekili Saffet Sancaklı’nın eşi Hülya Sancaklı Cumartesi akşamı saat 20:00 sıralarında İstanbul Büyükçekmece’de henüz nedeni bilinmeyen sebepten dolayı tabanca ile intihar ettiği öğrenildi.

ASAYİŞ - 2017-01-15 13:54:34

Edinilen bilgiye göre Hülya Sancaklı Cumartesi akşam saatlerinde Büyükçekmece’deki evinde intihar girişiminde bulundu. Henüz sebebi belli olmayan intihar girişiminin sonrasında ambulans ile İstanbul Beylikdüzü’nde bulunan Medicana İnternational İstanbul hastanesine kaldırılan Sancaklı burada solunum aresti mevcut olduğu için ilk müdahalesi yapılarak solunum cihazına bağlandı. Bayan Sancaklı’nın temografisinin çekilmesinin hemen ardından ameliyata alındı.

Hastanenin Nöroşiruriji kliniği başkanı beyin sinir cerrahi uzmanı Prf. Dr. Hidayet Akdemir ve ekibi tarafından ameliyata alındı. Bütün tıbbi olanakların kullanıldığı ameliyatın sonrasında yoğun bakım alınan Sancaklı’nın sağlık durumu ciddiyetini korumakta.

SAFFET SANCAKLI ANKARA’DA ÖĞRENDİ

Eşinin intihar haberini öğrendiği sırada Ankara’da TBMM’de mesaide olan Sancaklı kötü haberi duyar duymaz İstanbul’a yola çıktı. Saat 22:30 sıralarında hastaneye ulaşan Sancaklı bitkin haldeydi. İstanbul Valisi Vasip Şahin, İl Emniyet Müdürü, Başsavcı, MHP İstanbul İl Başkanı Mehmet Bülent Karakaş başta olmak üzere bütün sevenleri hastaneye akın etti.

ÜNLÜ VE EKİBİDE YALNIZ BIRAKMADI

Milliyetçi Hareket Partisi Kocaeli İl Başkanı Aydın Ünlü ve yönetiminde bulunan birçok isimle beraber İlçe başkanlarının da aralarında bulunduğu ekip, Sancaklı’yı yalnız bırakmadılar. Kötü haberi alır almaz İstanbul yollarına düşen Ünlü ve ekibi hastanede adeta nöbet tutarak vekillerini yalnız bırakmayarak destek oldular.

SANCAKLI KISA BİR AÇIKLAMA YAPTI

İlerleyen saatlerde hastane yönetiminden bilgi alan Sancaklı hastane bahçesinde bekleyen kalabalığa ve basına kısa bir açıklamada bulundu. Ameliyatın başarılı geçtiğini kritik saatlerin devam ettiğini söyledi ve  kendisini yalnız bırakmayan kalabalığa geldikleri için teşekkür etti. Soğukta beklememelerini ilerleyen saatlerde yeniden hastane yönetimi tarafında açıklama yapılacağını belirtti. Saffet Sancaklı’nın yaşanan hadise karşısında üzgün ve bitkin bir halde olduğu görüldü.

 

Kocaeli Pusula-Ali Yılmaz

Sende Yorumla...
DİĞER HABERLER