ÇAYIROVA SAADET HEDEFİNİ BELİRLEDİ

ÇAYIROVA SAADET HEDEFİNİ BELİRLEDİ

Saadet Partisi Çayırova İlçe Teşkilatı 2017 Yılını Planladı.

SİYASET - 2017-01-16 11:56:05

Saadet Partisi Çayırova ilçe teşkilatı hafta sonu Sakarya Taraklı termal tesislerinde düzenlediği iki günlük kamp çalışmasıyla 2017 yılında yapacağı çalışmaları planladı. Birim başkanları, mahalle başkanları ve ilçe yönetiminin katılımıyla gerçekleşen planlama kampında 2017 yılı içerisinde yapılacak konferans, ziyaretler, basın medya çalışmaları ve ilçe genelinde çalışan teşkilat mensuplarının güçlendirilmesine varana kadar birçok çalışma tarihleriyle birlikte belirlendi. Planlama kampı sonunda yazılı bir açıklama yapan Saadet Partisi Çayırova ilçe başkanı Yusuf Aksu şunları ifade etti.

 

HEDEFİMİZ İNSANLIĞIN SAADETİ

Bu planlama kampımızın öncelikli hedefi, Saadet Partisi Çayırova ilçe teşkilatı olarak 2017 yılı içerisinde yapacağımız tüm çalışmaları tespit etmek ve bunları belirli bir takvime göreplanlayıp önümüze bir hedef koymaktır. Nihai hedefimiz ise ilçemiz başta olmak üzere ilimiz, ülkemiz, İslam alemi ve bütün insanlığın huzuru için bir katkı sunmaktır. Bu çalışmamızda teşkilat içi ve kamuoyuna açık olmak üzere yüzlerce çalışma belirledik. İnanıyorum ki bu hedefler doğrultusunda çok güzel çalışmalar ortaya çıkacaktır.

 

BİRLİK VE BERABERLİK İÇİNDE ÇALIŞACAĞIZ
İlçe yönetimimiz, Mahalle teşkilatlarımız, hanım kolları, gençlik kolları, istişare kurulu üyelerimiz, baş müşahit ve üyelerimiz olmak üzere tüm teşkilat mensuplarımızla aynı ahenk içerisinde birlik ve beraberlik duygusuyla birlikte çalışacağız. Başarı ancak bu birliktelikle sağlanır.

 

ÜLKEMİZ ZOR DÖNEMDEN GEÇİYOR
“Ülkemiz zor bir dönemden geçiyor. Bu günlerde birlik ve beraberliğe, hoşgörü ve samimiyete her zamankinden daha fazla ihtiyacımız var. Bu ülkede yaşayan her birey olarak farklılıklarımızı ayrılık değil bir zenginlik olarak görmek ve yaşamak mecburiyetindeyiz. Bütünlüğümüzü Edirne’den Kars’a değil tüm İslam alemi olarak görmeliyiz. Saadeti bir bölge, ırk, din yada mezhep için değil bu dünyada yaşayan tüm insanlık için istemeliyiz. Milli Görüş olarak bizler bu prensipler üzerine siyaset yapıyoruz dedi.

 

 

 

 

Sende Yorumla...
DİĞER HABERLER