Tacizci Bakkal Davasına Devam

Tacizci Bakkal Davasına Devam

Kandıra ilçesinde ciddi ses getiren ve 6 kız çocuğuna taciz ettiği iddia edilen bakkalcının davası devam ediyor.

ASAYİŞ - 2017-01-21 15:17:09

İlçe merkezinde ciddi yankı uyandıran taciz davası dün İzmit adliyesi  3. ağır ceza mahkemesinde 2. celsesi ile başladı.

6 küçük kız çocuğuna taciz iddiası ile tutuklu yargılanan M.G isimli bakkal dükkanı işletmecisinin tutukluluğunun devamına karar verilirken şahitlerin ve mağdurların pedolog eşliğinde ifadeleri alınıyor.

YAKLAŞIK BİR YIL ŞÜRMÜŞ

İddialara göre Kandıra’da kapatılan HAS Parti’nin bir dönem ilçe başkanlığını da yapan M.G., uzman çavuşluktan ayrıldı ve ilçede bir bakkal dükkanı açtı. Aynı zamanda bölgedeki bazı okulların öğrenci servisini çeken M.G. genelde kendisinin durduğu bakkala gelen küçük kız çocuklarına cinsel tacizde bulunduğu öne sürülmüştü. Bu taciz olayının da yaklaşık olarak bir yıldır devam ettiği iddia edilmişti.

TUTUKLULUĞU DEVAM EDİYOR

Çocuklarına cinsel tacizde bulunan kişinin salındığını öğrenen aileler ilk duruşma sonrasında itirazda bulunmuştu. Bu itirazın kabul edilmesinin ardından M.G. yeniden gözaltına alınarak adliyeye götürüldü. Adliyece tutuklanan şahıs cezaevine konulmuş ve tutuklu olarak davalara katılıyor. Evli ve 3 kız çocuğu bulunan Muhammet G.’nin iş yerindeki güvenlik kameralarının kayıtlarına da el konuldu. Bu güvenlik kameralarında cinsel tacizin belgelendiği tahmin ediliyor. Mahkeme sonuçlanana kadar tutuklu yargılanacağı tahmin ediliyor.

 

Kocaeli Pusula- Ali Yılmaz

 

 

Sende Yorumla...
DİĞER HABERLER