İstasyon ve Barış Danışmada Buluştu

İstasyon ve Barış Danışmada Buluştu

AK Parti Gebze İlçe Teşkilatının düzenlediği Barış ve İstasyon mahalleleri Genişletilmiş Danışma Meclisi toplantısında hizmet sunumu gerçekleştiren Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker İstasyon’a yapılacak modern kapalı pazar yerinin müjdesini verdi

GÜNCEL - 2017-01-24 10:49:34

AK Parti Gebze İlçe Teşkilatının düzenlediği Barış ve İstasyon mahalleri Genişletilmiş Danışma Meclisi toplantısı İstasyon Bilim Sanat Merkezi’nde yapıldı. Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker iki mahalleye ilişkin yatırımların ve projelerin anlatıldığı bir sunum gerçekleştirdiği toplantıya AK Parti İl Başkan Yardımcısı Ayhan Naci Yılmaz, AK Parti İlçe Başkanı Hasan Soba, belediye başkan yardımcısı Nilay Ayran, Engin Güzel, başkan danışmanı Şakir Bitmez, belediye meclis üyeleri, AK Parti İlçe Kadın Kolları Başkanı Buket Tatoğlu, AK Parti Gençlik Kolları Başkanı Ertan Kara ve Ak Parti Mahalle teşkilatı üyeleri katıldı.

SÖZ DE KARAR DA MİLLETİN

Toplantının açılışında kısa bir selamlama konuşması yapan AK Parti İlçe Başkanı Hasan Soba, “Anayasa oylamalarının son tur oylamaları da tamamlandı. Ülkemiz çok önemli bir süreçten geçiyor. Nisanın birinci ya da ikinci haftasında ülkemizde bir referandum gerçekleşecek. Artık bu saatten sonra söz de karar da milletindir. Milletimizin desteğiyle anayasa paketinin yüksek bir oyla geçeceğine inanıyoruz” ifadelerini kullandı.

 

 

SPOR YAPMAYA DAVET ETTİ

Toplantıda iki mahalleyi de kapsayan bir sunum gerçekleştiren Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, “İstasyon Mahallesi bundan önceki yıllarda hizmet konusunda arada kalmış bir mahalle idi. Fakat artık İstasyon Mahallesi en çok hizmet alan büyük projelerle canlanan ve Marmaray Projesi ile de daha da parlayacak bir mahallemiz. İstasyon Mahallemize kazandırdığımız şu an içinde bulunduğumuz Bilim Sanat Merkezimizde bayanlara özel spor faaliyetlerimiz var. Tüm bayanları buralara spor yapmaya davet ediyoruz. Bu merkezler sizler için yapıldı size hizmet için yapıldı.

 

 

MODERN KAPALI PAZAR GELİYOR

İstasyon mahallesi için önümüzdeki yıl için bir kapalı pazar yeri projemiz var. Sokak arasında açılan açık pazarı kaldırıyoruz. Bu sayede hem pazar esnafını hem de mahalle sakinlerini bu çileden kurtaracağız. 6 dönüm arazi üzerine kurulacak kapalı pazar yeri sayesinde 2018 yılı sonunda bu pazarı da kaldırmış olacağız “dedi.

FİLDİŞİ VE FAS’TAN KONUK BAŞKAN

Başkan Köşker’in hizmet sunumunun sonunda Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker’in misafirleri olan UCLG-MEWA üyesi Fildişi Sahili Belediye Başkanı Diane Nasseneba Toure ve Fas Belediye başkanı Mohamed Sefıanı kısa bir selamlama konuşması gerçekleştirdi. Ülkemizi ve Gebze’yi çok beğendiklerine vurgu yapan başkanlar, “Sizler şansı bir milletsiniz. Türkiye’nin son dönemde kat ettiği yol bizler için örnek teşkil ediyor. Başınızda gerçekten büyük bir lider olan Recep Tayyip Erdoğan gibi bir Cumhurbaşkanınız var. Bu anlamda ülke olarak çok şanslısınız.

 

 

KENDİ ÜLKEMİZDE UYGULAYACAĞIZ

 

Gebze güzel bir şehir. Burada başkanımızın yaptığı çalışmaları inceleme fırsatı bulduk. Gerçekten Gebze Belediye Başkanı Adnan köşker projelerinde kimseyi unutmamış ve şehri güzelleştirmek adına çok ciddi hizmetler gerçekleşmiş. Biz de burada gördüğümüz birçok projeyi kendi ülkemizde uygulamayı düşünüyoruz” dedi. Konuk başkanların konuşmasının ardından divana geçilen toplantıda mahalle sakinleri ve teşkilat üyelerinin talep ve önerileri alındı. Toplantı aile fotoğrafı ile son buldu.

Sende Yorumla...
DİĞER HABERLER