KAHRAMAN’A DOĞUM GÜNÜ SÜPRİZİ

KAHRAMAN’A DOĞUM GÜNÜ SÜPRİZİ

AK Parti Kocaeli İl Gençlik Kolları Yönetim Kurulu toplantısında İl Gençlik Kolları Başkanı Emre KAHRAMAN’a doğum günü sürprizi yapıldı.

SİYASET - 2017-02-08 19:00:39

AK Parti Kocaeli İl Başkanlığında İl Gençlik Kolları Yönetimi Kurulu toplantısı yapılırken, Darıca İlçe Gençlik Kolları Başkanı Cüneyt ŞENTÜRK, Derince İlçe Gençlik Kolları Başkanı Tanju YILMAZ, Gebze İlçe Gençlik Kolları Başkanı Ertan KARA, İzmit İlçe Gençlik Kolları Başkanı Volkan BOZKIR ve Körfez İlçe Gençlik Kolları Başkanı Kadir ALÇIK doğum günü pastası ile alkışlar içerisinde toplantı salonuna girdiler.

 

Sürpriz İçin Teşekkür Etti

İl yönetim kurulu üyeleri ve ilçe gençlik kolları başkanları, İl Gençlik Kolları Başkanı Emre KAHRAMAN’a sürpriz yaptı. Toplantı esnasında alkışlar eşliğinde pasta ile içeri giren ilçe başkanları, KAHRAMAN’ın doğum günü kutlayarak, uzun yıllar diledi. KAHRAMAN, kendisi için hazırlanan pasta ve doğum gününü kutlayan il yönetimine ve ilçe gençlik kolları başkanlarına teşekkür etti.

 

‘’Allah Birliğimizi Daim Eylesin’’

KAHRAMAN, "Biz büyük bir aileyiz. Bu büyük ve güçlü ailenin bir parçası olmaktan onur ve gurur duyuyorum. Doğum günü sürpriziyle beni şaşırttığınız ve duygulandırdığınız için hepinize teşekkür ederim. Allah birliğimizi daim eylesin.’’ İfadelerini kullandı. Doğum günü kutlamasının ardından İl Yönetim Kurulu toplantısına devam edildi.  

Sende Yorumla...
DİĞER HABERLER