SAADET PARTİSİ KAN BAĞIŞINDA BULUNDU

SAADET PARTİSİ KAN BAĞIŞINDA BULUNDU

Saadet Partisi Çayırova İlçe Başkanlığı Kan Bağışı Kampanyası Yaptı.

SİYASET - 2017-02-12 13:15:12

Saadet Partsi Çayırova ilçe başkanlığı ‘’Kan bağışı hayat kurtarır’’ adıyla Kan bağışı kampanyası düzenledi. Türk Kızılayı Çayırova şubesi ile birlikte organize edilen kampanya, hafta sonu Saadet Partisi Çayırova ilçe başkanlığı binasında gerçekleştirildi.

 

ÇAYIROVA KAN VERMEK İÇİN SEFERBER OLDU

Kan bağışına Saadet Partisi Çayırova ilçe başkanı Yusuf Aksu’nun yanı sıra Saadet Partisi Gebze ilçe başkanı Necati Korkmaz, Meclis Üyeleri, ilçe yöneticileri, mahalle başkanları ve yönetimleri, gençlik kolları ve çok sayıda vatandaş kan vermek için uzun kuyruklar oluşturdu. Kan bağışı etkinliğinde konuşan Saadet Partisi Çayırova ilçe başkanı Yusuf Aksu şunları ifade etti. ‘’Türk toplumu duyarlı bir topluluktur. Dolayısıyla bunun gibi sosyal sorumluluk davranışlarından geri kalmaz. Bizleri bu toprak parçasını vatan yapan şehitlerimiz ve gazilerimiz oldu. Onlara da en büyük destek verenlerden biriside Kızılay oldu. Onun için bizde Kızılaya her zaman destek olacağız. Dünyanın herhangi bir yerinde afet olsa hemen Allah'a şükür orada bizim Türk Kızılayı'mız hazır bulunuyor. 3 milyon misafir kardeşlerimize de gece gündün hizmetlerini sürdürüyor. Sosyal destek programlarında, eğitime katkı programlarında, hayatın birçok alanında Türk Kızılayı'nı görmekteyiz. Bir kez daha Türk Kızılayı'nı tebrik ediyorum ve Çayırova ilçe başkanlığımız ile birlikte organize etmiş olduğu ‘’kan bağışı hayat kurtarır’’ isimli kan bağışı etkinliğimize katılım sağlayan herkese şükranlarımı sunuyorum’’ dedi.

KARİMİ TEŞEKKÜR ETTİ

Kızılayın ekip sorumlusu Dr. Abdulcelil Karimi yaptığı açıklamada şunları belirtti. "Kan yapay olarak üretilemeyen, kaynağı sadece insan olan hayati bir sıvıdır. Kan vermenin hiçbir yan etkisi olmadığı gibi birçok faydası olduğunu da biliyoruz. Halkımızın kan verme bilincini daha da geliştirip, insanlık adına güzel bir şeyler yapmak için gece gündüz mücadele ediyoruz. Bu kapsamda kısa süre önce Saadet Partisi Çayırova ilçe başkanlığından bize böyle bir organizasyonu birlikte yapma teklifi geldi bizde Kızılaya destek olmak için yapılan böyle bir organizasyonda memnuniyetle bulunacağımız ifade ettik ve bugün burada bu çalışmayı yapıyoruz. Bu vesileyle Saadet Partisi mensuplarına ve bu kampanyaya katılan herkese teşekkür ediyorum. Dedi. Karimi Son olarak Kan vermenin, kan veren kişiye de faydalı olduğunu belirtip sağlığı yerinde olan 18-65 yaş arasındaki herkesin kan vermesi gerektiğini, kan verme oranının Avrupa ülkelerine göre çok düşük olduğunu ve vatandaşlarımızı düzenli kan vermeye davet etti.

Sende Yorumla...
DİĞER HABERLER