Hakkettiğini Alacağı Bir Kongre Olacak

Hakkettiğini Alacağı Bir Kongre Olacak

Milliyetçi Hareket Partisi Gebze İlçe Teşkilatı 11 Martta Gerçekleşecek olan kongre süreci ile alakalı kahvaltılı istişare toplantısında bir araya geldiler.

SİYASET - 2017-02-12 14:14:01

Pazar sabahı Kahvaltılı istişare toplantısı ile bir araya gelen Mhp Gebze ilçe teşkilatı 11 Mart'da yapılacak olan Kongre sürecini değerlendirdi.

İlçe yöneticileri bazında katılımın yüksek olduğu toplantıya İl başkanı Aydın Ünlü'de Katılım sağladı. Kahvaltı sonrası yönetim ile istişare edilirken kongre süreci ile ilgili olarak İlçe başkanı A. Ferit Taşdemir ve İl Başkanı Aydın Ünlü birer konuşma yaptı.

KONGREYE HAZIRIZ

MHP Gebze ilçe başkanı A.Ferit Taşdemir Kahvaltı sonrasında yaptığı konuşmada Gbveze ilçe teşkilatı olarak 11 Martta yapılacak olan kongreye hazırız. dedi

Katılımın yüksek olacağı ve Gebze ilçe Teşkilatına yakışır bir kongre yapılacağını söyleyen Taşdemir, Gebze'de Mhp yeniden Şahlanacak dedi.

GEBZE HAKKETİĞİNİ ALACAK

İlçe başkanı A.Ferit Taşdemir'in konumasının akabinde söz alan İl başkanı Aydın Ünlü Gebze'ye kongrede yol haritası çizerken İlçe Başkanından ise övgüler ile bahsetti.

Siasette önemli olanın tecrube olduğunu söyleyen Ünlü, Gebze'nin Muallim Köyünden çıkmış ve Ocak Başkanlığından İlçe başkanlığına bir çok vazifeyi üstlenmiş zor zamanlarda teşkilatı ile beraber olmuş bir ilçe başkanımız ile kongreye gidiyoruz dedi.

Gebze'nin yerlisi ve eskisi olması münasebeti ile bölgeyi ve bölge siyasetini tanıyan bir ilçe başkanımız var. Tecrübe siyasette çok anlamlıdır ve okumak ile alakası yoktur. 

Zor bir süreçten geçildiğini, Yağmur, Fırtına, Çamur ve Kasırga gördüğünü ama bu zor süreçte tecrubelerimiz ile Gemimizi limana yanaştırmayı başardık.dedi. Allah bütün dava arkadaşlarımızdan razı olsun hata da yapabilirdik.Sizlerin sayesinde bu hatayı yapmadık diyerek kongre sürecinde kimseyi kırmadan hata yapanlara dahil hatasını yüzlerine vurmadan kongreyi başarılı bir şekilde yürütmek istediğini söyledi ve Gebze'nin Yerelde ve genelde yeni kurulacak ilçe teşkilatı ile başarılı olmasını arzu ettiğini söyleyerek sözlerine son verdi.

 

Sende Yorumla...
DİĞER HABERLER