DEVLET İÇİN EVET

DEVLET İÇİN EVET

Ülkücü İşçiler Kocaeli İl Başkanı Fatih Pala Referandum süreci ile ilgili basın açıklamasında bulundu.

SİYASET - 2017-02-14 09:51:13

Ülkücü İşçiler Kocaeli İl Başkanı Fatih Pala yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi.

Tüm yurdumuzun ve dünya kamuoyunun malumudur ki;

Yüce Türk Milleti üzerinde asırlardır hain emellerine vücut buldurmaya çalışan şer odakları her fırsatta bu emelleri doğrultusunda adımlar atmaktan çekinmemektedirler.

Fakat son zamanlarda yine herkesin müşahede ettiği üzere Ülkücü Hareket , feraset sahibi lideri ve mensupları ile birlikte hainlerin her türlü planını yerle yeksan etmiştir ve bundan sonra da her türlü oyunu bozmaya devam edecektir . Yüce Türk Milleti'nin karşılıksız sevdalısı Ülkücüler dün Cennet Mekan Başbuğ Alparslan TÜRKEŞ 'in olduğu gibi bugünde yine bu Necip Milletin ulvi değerleri uğrunda Lider'inin ve Milletinin emrindedir .

Ve bilinmelidir ki bu yolda bedel ödemek gerekirse hiç düşünmeden her türlü bedeli ödemeye hazırdır . Bu itibarla bundan birkaç ay evvel Liderimiz Doktor Devlet BAHÇELİ Bey'in ileri görüşlü hamlesi ile tıkanmış olan yönetimin yine halkın iradesi doğrultusunda tecelli etmesi gerektiğini belirterek yapmış olduğu açıklaması ile Türk Milletinin geleceğinin yönünü belirleyecek yolunu açacak cunta darbesinin değişikliğinin yolu açılmıştır .

Ve bu minvalde Genel Başkanımızın beyan ve emirleri doğrultusunda Ülkücü İşçiler Kocaeli İl ve İlçe Başkanlıkları olarak 16 Nisan tarihinde yapılacak olan Anayasa Değişikliği Referandumunda DEVLET İÇİN EVET, MİLLET İÇİN EVET demeyi bir görevin çok ötesinde bir vazife kabul ettiğimizi Yüce Türk Milletine beyan ederiz . Yüce Türk Milletine aidiyet duygusu içerisinde Ülkücü Hareketin mensuplarını Lider'in kararı doğrultusunda hareket etmeye devam ediyoruz . Kocaeli Teşkilatları olarak ''Bu ülke için bir yeminimiz vardır vazgeçilmez,EVET!'' diyoruz . Yüce Türk Milletine Saygı ile Arz Ederiz .

 
Sende Yorumla...
DİĞER HABERLER