BU BÖLGE ASLA DEĞER KAYBETMEZ

BU BÖLGE ASLA DEĞER KAYBETMEZ

Kocaeli Pusula Gazetesi Kandıra Temsilcimiz Ahmet Eren Tekin Kandıra’nın ileri gelen Gayrimenkul firmalarından Akcan Gayrimenkulün sahibi Ergün Akcan’ın misafiri oldu.

GÜNDEM - 2017-02-14 17:52:04

Hoş sohbet havasında geçen röportajımızda Ergün Akcan’ı tanıyoruz.

Aslen Kandıra’lı olan Ergün Akcan, 26.08.1984 doğumlu ve genç bir iş adamıdır.

Ticarete lise çağlarında atılan Akcan, Lise hayatından sonra aktif olarak ticarete devam etti. ilk ticaretine sebze ve meyve tüccarlığı ile başlayan Akcan 7 yıl gibi bir süre bu işle meşgul olmuştur.

2009 yılında Gayrimenkul ve Emlak sektörüne giriş yapan Akcan, ticari faaliyetine bu şekilde yön vermiştir. Gayrimenkul sektöründe Kandıra’da güvenilir bir kitleye sahip olan Akcan büyüme yolunda doğru adımları yavaş yavaş atarak sadece Kandıra ile sabit kalmamış ve çevre illerde de ticaretini genişletmiştir.

AKCAN GAYRİMENKULÜN VİZYONU NEDİR

Akcan Gayrimenkulü kurumsal anlamda bir kimliğe bürümeye gayret gösteriyoruz. Müşteri bizim için vazgeçilmez ve dost kalmayı yeğelediğimiz bir kavramdır. Biz gayrimenkul sektöründe aracılık hizmetinden daha ziyade yatırımsal anlamda satın alan ve satanı memnun edecek bir vizyon ile çalışıyoruz. Derdimiz birilerinin cebindenparasını almak değil. Kırk yıllık bir hatırın izin bırakmaktır. Müşterilerime yatırımsal anlamda yön verirken kazansız bir yere yatırım yapmasını asla istemeyiz. Analizini yapmadığımız hiçbir yeri müşterimize sunmuyoruz.

Sanki satışa sunulan yeri kendime alacakmışım gibi alt yapı çalışmasını yaptıktan sonra hem alanın karını gözetip hem de satanın kazancını gözettikten sonra ortak noktada buluşuyoruz. Dedi.

NEDEN BU BÖLGEDE YATIRIM?

Kandıra gerek doğası gerekse de turizm kenti olması münasebeti ile değerine değer katan ve gelişime açık yavaş bir şehir.

Kafa dinlemek isteyen kişiler bu bölgeyi tercih ediyor. Tercih edilen bir ilçede alanda, satanda yatırım yapanda asla kaybetmez o yüzden bu bölgeye yatırım.

Kocaeli Pusula Gazetesi olarak Akcan Gayrimenkul’e bizlere vakit ayırdığı için teşekkür ediyoruz.

Kocaeli Pusula- Ahmet Eren Tekin

 

Sende Yorumla...
DİĞER HABERLER