“GTO” Başkanı NAİL ÇİLER, TOBB Heyeti İle ÜRDÜN’de

“GTO” Başkanı NAİL ÇİLER, TOBB Heyeti İle ÜRDÜN’de

GTO Başkanı Nail ÇİLER, TOBB Başkanı Sn. M. Rifat HİSARCIKLIOĞLU öncülüğündeki heyet ile ÜRDÜN TİCARET ODASI’nın davetlisi olarak Ürdün'ün başkenti Amman'a gitti.

EKONOMİ - 2017-02-17 09:26:12

Sınırlarımızı aşarak,  yeni ticari ilişkiler kurulmasında üzerine düşen her görevi yapmaya çalışan, her oluşumda Gebze’yi temsil eden GEBZE TİCARET ODASI ve Yönetim Kurulu Başkanı Sn. Nail ÇİLER, TOBB Heyeti ile birlikte gerçekleştirilen Ürdün ziyaretiyle, uluslararası faaliyetlerine bir yenisini daha eklemiş oldu.

Türkiye ile Ürdün arasındaki ekonomik ve ticari ilişkilerin geliştirilmesi amacıyla düzenlenen, iki gün süren ziyaret kapsamında, Türkiye'nin Amman Büyükelçisi Sn. Murat KARAGÖZ’le, Başkanımızın içinde bulunduğu heyet, Ürdün'ün ekonomik durumuna ilişkin bilgi alışverişinde bulundu. Başkanımız ve beraberindeki heyet, daha sonra ÜRDÜN TİCARET ODASI Başkanı Senatör Nael Al KABARİTİ'nin Türk heyeti onuruna verdiği resmi kabul törenine katıldı.

Ürdün Programı’nda, Türkiye ve Ürdün arasındaki yatırım olanakları, ticaret hacmini arttırmaya yönelik faaliyetler ve iki ülke arasındaki ekonomik ilişkilerin geliştirilmesine ilişkin  temaslarda bulunulurken,  heyet yetkilileri ikili iş görüşmesi yapma fırsatı da buldu ve bu görüşmelerin devamını Gebze’de yapmak istediklerini belirttiler.

Sende Yorumla...
DİĞER HABERLER