KOCAELİ DEVLET HASTANESİ ACİL SERVİSİ GÜCÜNE GÜÇ KATIYOR

KOCAELİ DEVLET HASTANESİ ACİL SERVİSİ GÜCÜNE GÜÇ KATIYOR

Kocaeli Devlet Hastanesi acil servisinde ortopedi branşında uzman hekimler tarafından branş nöbeti tutulmaya başlandı. Hastanede bu sayede branş nöbetinde bulunan uzman sayısı 4’e, nöbetçi uzman sayısı 7’ye yükseldi.

YEREL HABER - 2017-02-17 13:21:44

Kocaeli Devlet Hastanesi acil servisinde sabaha kadar hizmet veren uzman hekimlerin özverisi vatandaşlar tarafından takdirle karşılanıyor. Hastane yöneticileri de hasta ve hasta yakınlarına sunulan bu hizmetleri arttırabilmek amacıyla birçok yeni düzenlemeyi hayata geçiriyor.

ACİLDE 4 ALANDA UZMAN HEKİM

Hastanede gündüz verilen sağlık hizmetlerinin yanı sıra acil servislerinde etkinliğini arttırmak amacıyla daha önce uygulanan acil tıp uzmanı, genel cerrahi, ve anestezi branşı nöbetlerine ortopedi de eklenerek 4’e yükseltildi.

Böylece normal mesaiden sonra çalışan nöbetçi uzman sayısı 7, pratisyen hekim sayısı ise 3 oldu. Hastanede ayrıca saat 22:00’den sonra bir diyaliz hekimi ve bir hemşire icap nöbeti tutuyor. Pazar günleri ise bu hizmet 24 saat boyunca veriliyor.

ERGÜNEY “Sağlık Gibi Önemli Bir Konunun Saati Olmaz”

Kocaeli Kamu Hastanelerinin acil servisleri ile ilgili konuşan Genel Sekreter Op. Dr. Şenol Ergüney “Acil servislerimiz 7 gün 24 saat kesintisiz olarak hizmet vermektedir.  Günün her saati aynı düzeyde ve kalitede hizmet verebilmek için birçok fiziki ve idari düzenlemeler yapıyoruz. Sağlık gibi önemli bir konunun saati olmaz. Bu maksatla acil servislerimizi çok önemsiyor ve halkımızın en iyi hizmeti alması için çaba harcıyoruz. Kocaeli Devlet Hastanesi’nin acil servisine eklenen ortopedi branş nöbeti ile hizmet kalitesini daha da arttırmayı hedefliyoruz” diyerek özveri ile çalışan tüm sağlık çalışanlarına başarılar diledi.  

Sende Yorumla...
DİĞER HABERLER