AK PARTİ CUMARTESİ BULUŞMALARI ÇAYIROVADA GERÇEKLEŞTİ

AK PARTİ CUMARTESİ BULUŞMALARI ÇAYIROVADA GERÇEKLEŞTİ

Ak parti Kocaeli İl Başkanlığı tarafından her ilçede gerçekleştirilen yeni Türkiye’de Sivil Toplumla Cumartesi buluşmaları programı bu ay Çayırova ilçesinde yapıldı.

SİYASET - 2017-02-18 13:32:25

Toplantı Şekerpınar’da bulunan Kebap Diyarı Restaurant’ta Çayırova’da bulunan Sivil Toplum kuruluşları ve kanaat önderlerinin yanı sıra çok sayıda Ak Partilinin katılımıyla gerçekleşti.

Kocaeli Milletvekilleri Cemil Yaman ve Radiye Sezer Katırcıoğlu Ak Parti İl Başkanı Şemsettin Ceyhan, İl Bşk. Yrd. Hüseyin Kurt, Yusuf Akın, İlçe Başkanı Zafer Kılıç, Çayırova Belediye Başkanı Şevki Demirci ve ilçe yöneticileri, belediye meclis üyeleri, mahalle muhtarları, Ak Parti Çayırova kadın kolları başkanı ve yönetimi, gençlik kolları başkanı ve yönetimi ve çok sayıda Ak Partili katılım sağladı.

Toplantı saat 10:00 da kahvaltı ikramıyla başladı. Gençlik kolları başkanı İbrahim Güler ve yönetimi restaurantın girişinde oluşturduğu kortej ile gelen davetlileri karşılayarak restaurant içerisinde ayrılan bölümlere davetlilere eşlik ettiler. Kahvaltının sona ermesiyle toplantıya geçildi.

KILIÇ HEDEF TEKRARLADI

16 Nisan’da yapılacak olan Referandum Sürecini değerlendiren Ak Parti Çayırova İlçe Başkanı Zafer Kılıç Referandumda Çayırova’da %78 Evet hedefini tekrarladı. Referandumun Ülkeye ve Millete ve Devlete hayırlar getirmesini temini ettikten sonra gelen davetlilerinde konuşacağı bir toplantı olduğu için sözlerini tamamladı.

DEMİRCİ 200 YATAKLI DEVLET HASTANESİNİN MÜJDESİNİ VERDİ

Zafer Kılıç’ın konuşmasının akabinde kısa bir selamlama konuşmasını yapan Çayırova Belediye Başkanı Şevki Demirci 3 yıl gibi bir sürede 5 seçim atlatıldığını çalışmaktan yana kaygılarının olmadığını yapılacak referandumda da tüm teşkilat üyeleri ile birlikte bu süreci de başarı ile atlatacaklarını belirtti. Çayırova da Belediye olarak yapılan başarılı çalışmalarla dikkat çeken Demirci, ne kadar güçlü olursak daha iyi hizmetleri halkımıza sunabiliyoruz. 16 Nisan referandumu bu vesileyle çok önemli, istikrarın ve yapılan hizmetlerin devamı için bu kadrolara ve referandumda Evet çıkmasına ihtiyacımız vardır.” Dedi.

Çayırova da büyük bir eksiklik olan ve sağlık bakanından sözü alınan 200 yataklı yapılması planlanan Devlet Hastanesinin müjdesini vererek sözlerini tamamladı.

CEMİL YAMAN NEDENLERİ ANLATTI

Kurtuluş savaşından sonra yeni kurulan Türkiye kurgulanırken 12 milyon nüfusa sahip ve savaştan çıkmış nüfus yoğunluğu kadın ve çocuklardan oluşmakta olduğu için pekte doğru kararları alacak ve profesyonel bir kurgulanma ne yazık ki olmadı. Her ne kadar profesyonel bir yönetim şekli kurgulanmasa da Allah onlardan her koşullarda razı olsun ki o günkü şartlarda en güzelini yapmaya çalışarak Cumhuriyet yönetim şeklini kurdular dedi.

Cumhuriyet yönetim şeklinin aksaklık ve eksikleri olduğunu iddia eden Yaman her nedense her 10 yılda bir darbesiz bir yaşam olmuyormuş gibi Cumhuriyet yönetim şeklinde oluşan boşluklardan dolayı darbelerle yönetilen bir ülke haline geldiğini ifade etti.

80 milyon nüfusa sahip ve devasa başarılı bir millet 6- 7 ayda bir seçim yapmaya zorlanıyor. En başarılı hükumetler bile darbeler ile indiriliyordu. 15 Temmuz da darbe için hiçbir zemin ve gerekçe yokken darbe yapmaya çalışan bir zihniyet ile yine karşı karşıya kalındığını ve kesintisiz Cumhuriyet yönetim şeklinin yeniden dizayn edilmesi gerektiğini anlamış bulunmaktayız dedi. Geçmişte yaşanan bu süreçlerden ders çıkartılıp 16 Nisanda referandumda işte bu sebeplerden EVET demeliyiz diyerek sözlerini sonlandırdı.

KATIRCIOĞLU NE YAPARLARSA YAPSINLAR ENGELLEYEMEYECEKLER

Ak Parti Kocaeli Milletvekili Radiye Sezer Katırcıoğlu yapmış olduğu konuşmada ABD ve iş birlikçisi FETÖ terör örgütüne ve onun bu ülkede yapmak istediği darbe girişimine deyindi. 15 Temmuz da düzenlenen hain kalkışmanın neticesinde yaşananlarda örnekler vererek iç ve dış düşmanların bizleri bölmek için ve ülkemizi ellerine geçirmek için yapacakları planların tutmadığını ve ne yaparlarsa yapsınlar güçlü Türkiye yolunda bizleri asla engelleyemeyecekler dedi.

ADAYLARIMIZI SEÇERKEN BİLE SİZE SORDUK

 

Kocaeli Ak Parti İl Başkanı Şemsettin Ceyhan’ın da bir konuşma yaptığı toplantı da ana gündem referandum oldu. Ceyhan, “Biz parti olarak kurulduğumuz günden itibaren hep sivil toplum kuruluşlarının, muhtarların söylemlerine hassas olduk. Onlardan gelen sorunlarla, eksikliklerle, belediye başkanlarımızla istişare ederek ilçelerimize, ilimize, ülkemize hizmet verdik. Milletvekillerimiz, teşkilat yöneticilerimiz, belediye başkanlarımız hep bu milletin hizmet karı olmak adına yola çıktılar. Biz Ak Parti olarak  milletvekili ve belediye başkan aday adaylarımız arasından aday seçerken sivil toplum kuruluşlarına sorarak karar veren bir yapımız var. Sizlere karşı sorumluluğumuz çerçevesinde vermiş olduğunuz emanete zeval vermeden bugünlere geldik.” Dedi

 

Soru ve cevap bölümüne geçilerek devam eden toplantıya STK lardan ve toplantıya katılan davetlilerden gelen sorulara da cevaplar verildikten sonra İlçe Başkanı Zafer Kılıç’ın katılan davetlilere hitaben teşekkür maksatlı yaptığı kapanış konuşması ile program son buldu.

 

Kocaeli Pusula-Ali Yılmaz / Demet Karabağ

Sende Yorumla...
DİĞER HABERLER