Dolu Dizgin Memleket Ziyareti

Dolu Dizgin Memleket Ziyareti

Gebze, Darıca, Çayırova ve Dilovası Rizeliler Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği yönetimi tarafından organize edilen üç günlük Rize gezisi dolu dizgin geçti.

GÜNCEL - 2017-02-20 09:55:34

Gebze, Darıca, Çayırova ve Dilovası Rizeliler Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı İsmail Kurt ve yönetimi, Kadın Kolları Başkanı Güler Sak ve yönetimi üç günlük Rize gezisinde bulundular. Dolu dizgin geçen Rize gezisinde öncesinde dost ve akraba ziyaretleri yaparak hasret gideren Rizeliler Derneği Başkanı İsmail Kurt ve beraberindekiler son günde yoğun bir trafik yaşadılar.

DAĞ EVİNDE KAHVALTI İLE GÜNE BAŞLADILAR

Sabah saatlerinde Rize’de bulunan Rizeliler Derneği Kadın Kolları Başkanı Güler Sak’ın misafiri olan Başkan Kurt ver ekibi daha sonra Kadın kolları Başkanı Güler Sak tarafından dağ evinde hazırlanan kahvaltı ile güne başladılar.

ÇAY FABRİKASI’NI GEZDİLER

Rizeliler, kahvaltının ardından Çaykur 100. Yıl Çay Paketleme Fabrikasını ziyaret ettiler. Fabrikada çeşitli incelemelerde bulunan Kurt ve yönetimi çalışmalar hakkında bilgiler aldılar.

VALİ VE BELEDİYE BAŞKANINA ZİYARET

Fabrika ziyaretinin ardından programlarına devam eden Rizeliler Derneği yönetimi Rize Valisi Erdoğan Bektaş’ı ardından da Rize Belediye Başkanı Prof.Dr. Reşat Kasap’ı ziyaret ettiler. Çeşitli konularda fikir alışverişi yapılan ziyaret sonrası Kurt ve ekibi Vali Bektaş ve Başkan Kasap’a günün anısına hediye takdim ederek ayrıldılar.

KURT VE YÖNETİMİ RİZE MAÇINDA

Günün finalini Rize – Galatasaray maçıyla yapan Başkan Kurt ve beraberindekiler oldukça çekişmeli geçen maçta Rizespor’a destek verdiler. Maçın 1-1 berabere bitmesi ve bir puan alınmasıyla büyük sevinç yaşadılar.

Sende Yorumla...
DİĞER HABERLER