BAHÇELİ’Yİ ANLAMAK İÇİN 40 FIRIN EKMEK YEMENİZ LAZIM

BAHÇELİ’Yİ ANLAMAK İÇİN 40 FIRIN EKMEK YEMENİZ LAZIM

Kıymetli okuyucularım bu yazımla beraber bazı arkadaşlarım bana kızacaklar.Lakin ben kendi düşüncelerimi paylaşmak durumundayım ve bu anlamda yazımı yazdığımı ve her fikre, düşünceye saygım olduğunu da belirtmek isterim.

GÜNDEM - 2017-02-20 11:21:26

Devlet Bahçeli’yi anlamak kolay değildir. Çünkü o hiçbir zaman kendi nefsi ile hareket etmemiş ve önce ülkem sonra partim demiş bir liderdir.

Çünkü onca yıl kendisini anlamayan Ülkenin Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın da kendisini yeni anladığının kanaatindeyim.

1999 yılından bu yana Paralel yapının zararlarından bahseden Devlet Bahçeli, 2000’li yıllarda bu örgüte mensup bulunanların parti içine sokulmaması için teşkilatlara genelge yollamıştır.

Birilerinin Hoca diyerek peşinden koştuğu FETÖ için daha o yıllarda terörist ve ABD ajanı yaftasını takmış ve her ortamda ülke üzerinde ki tehlikesine dikkatleri çekmiştir. Sanki bugünlerde yaşanan ülkeyi içerden feth etmek isteyen Paralel yapıya hiçbir zaman müsemma göstermemiştir.

Kendi partisine ve partililerine yapılan Asimile ve pasivize edilme yönünde yapılan tüm operasyonlara sabırla bekleyerek karşılık vermiştir.

Ülkücülerin Bürokraside ve Memuriyette yaşadığı pasivize edilme çalışmaları karşısında sessiz kalmasına ilişkin eleştiri alsa da o nefsi davranmayarak yine önce ülkem diyerek siyaset yapmaya çalışmıştır. Ama kimin nerede ne yaptığını da hep bir yerlere not etmiştir.

Hain Fetö ve yandaşları kendisini etkisiz ve başarısız bir lider göstermeye çalışsa da, bunun bir oyun olduğunu bildiği için saman altından su yürütürcesine bu örgüt hakkında ki çalışmaları hep takip etmiş ve gerekli istihbarat çalışmalarını da bu yönde yapmıştır.

Çünkü Bahçeli’de biliyordu ki bir gün bütün gerçekler ortaya çıkacak bu yapının eteklerinde ki taşlar dökülecekti.

ABD ve İşbirlikçisi Fetö ne zaman ki yeniden bu ülkede darbe yapmaya çalışmış ve Devlet Bahçeli’nin bir kez daha haklı olduğu ortaya çıkmıştır.

Ülkenin Cumhurbaşkanını bile kandıran ve siyasi oluşumunun içerisinde aktif rol alan bu yapı, Hiçbir zaman MHP Lideri Devlet Bahçeli’yi kandıramamıştır.

Şimdi son zamanlarda aynı yapının ve yandaşlarının bir şekilde Bahçeli’yi yine önce ülkem diyerek yaptığı tüm girişimlerini hiçe sayması, başarısızmış gibi göstermesi de zaten doğru yolda olduğunun göstergesidir. Kendisini bu anlamda yıpratmak isteyenlere ise cevabını 15 Temmuz gecesi vermesine rağmen hala Bahçeli’yi anlayamayan bir yapının kendi nefisleri uğruna mücadele ettiği görülmektedir.

Ben o yüzden bugün ki köşe yazımda diyorum ki Bahçeli’yi anlamak için 40 Fırın ekmek yemeniz lazım…

Sende Yorumla...
DİĞER HABERLER