Bozkurt İşaretinin Sebebi Belli Oldu

Bozkurt İşaretinin Sebebi Belli Oldu

Partisinin gurup toplantısında Bozkurt işareti yapması ile gündeme düşen Başbakan Binali Yıldırım’ın niçin Bozkurt işareti yaptığı ortaya çıktı.

SİYASET - 2017-02-22 10:03:34

Gebze’de ikamet eden ama aslen Erzincan’lı olan, İş adamı Kenan İkinci Erzincan’lılar derneği adına gittiği Ankara programında bir çok ziyaret gerçekleştirdikten sonra dernek yöneticileri ile beraber Ak Parti gurup toplantısına katılım sağladı.

Eski Mhp İlçe yöneticilerinden olan Kenan İkinci Başbakanın konuşma yaptığı sırada başbakanı Bozkurt işareti yaparak selamladı.

Bozkurt işaretini gören Başbakan Binali Yıldırım ise kendisini bozkurt işareti ile selamlayan hemşehrisine yine aynı şekilde Bozkurt işareti yaparak karşılık verdi.

Tüm ulusal basında yer alan Bozkurt işareti ile selamlamanın sır perdesinde Gebze’li bir ülkücünün olduğu ortaya çıkmış oldu.

O anı sosyal medya hesabından paylaşan İkinci şu ifadelere yer vedi.

BUGÜN TÜM ULUSAL MEDYA TV KANALLARINDA GÜNE BOMBA GİBİ DÜŞEN BAŞBAKANIN BOZKURT İŞARETİ .
Bugün Erzincanlılar dernek yönetimi olarak ankarada ziyaretlerimiz gün boyu yaptık Akparti gurup toplantısında hemşerim yakın köylüm olan sayın başbakanımız binali yıldırımın konuşması sırasında 15 temmuz şehitleri esnasında sayın Başkana bozkurt işareti yaptım başbakanımızda karşılığını verdi benim evet veya hayır polomiginle işim olmaz ben bir STK temsilcisiyim benim için önce ülkem ve milletim ve partim gelir .çünkü ben ülkücüyüm

Sende Yorumla...
DİĞER HABERLER