Yanlış Algıya tahammülüm Yok

Yanlış Algıya tahammülüm Yok

Kandıra Safalı muhtarı Tevfik Birgin Gazetemize yaptığı açıklamada Safalı göletinin ismiyle alakalı yanlış algı oluşturulmaya çalışıldığını belirtti.

GÜNCEL - 2017-02-23 09:59:13

Muhtar Bergin açıklamasında şu ifadelere yer verdi.

Benim dilekçemle 2011 yılında bu gölet işleme konmuş ve çeşitli fizibilite çalışmaları yapılmıştır.Daha sonra göletin yapılmasına karar verilmiş ve göletin adı "Safalı Göleti" olarak kararlaştırılıp,konulmuştur.

Sayın Bakanımız Fikri Işık beyefendi bu göletin yapılması için uğraşmış ve mitinglerin de,toplantıların da yeri geldiğin de safalı göletini hep lanse etmiştir. Son zamanlarda bir kaç kişi bu göletin isminin değiştirilmesiyle ilgili kamuoyu oluşturmaya çalışmış ve ilçe başkanını da işin içine sokarak isminin şehit ismi olmasını Bakanımıza sunulmuştur. Bende haklı olarak ismi Safalı olan bir göletin bana sorulmadan isim değiştirilmek istenmesine tepki gösterdim. O saatten sonra da o bir kaç kişi kamuoyun da algı oluşturmaya çalıştı.

Ben şehit ismine karşıymışım gibi imaj verilmeye çalışıldı. Kesinlikle ben şehit ismine karşı değilim. Şehitlerimizin kalbimizde yeri vardır. Ben şehit ismi arkasında tezgah yapmaya çalışanlara karşıyım. Şehit ismini bahane ederek Safalı ismini değiştirmeye çalışanlara karşıyım. Bakanımız ne isim münasıp görürse ben ona razıyım. Ona saygımız sonsuzdur.

Hatta şöyle söyleyebilirim göletin adı "Kandıra Safalı Abdül Samet Özen Göleti" olsun. Saygılarımla dedi

Kocaeli Pusula- Alihan Akgün

Sende Yorumla...
DİĞER HABERLER