ERZURUM’LULAR DERNEĞİ KAHVALTIDA BULUŞTU

ERZURUM’LULAR DERNEĞİ KAHVALTIDA BULUŞTU

Gebze Erzurumlular Derneği yönetimi Pazar sabahı Gebze Birlik lokantasında kahvaltı programı ile bir araya geldiler.

GÜNCEL - 2017-02-26 11:21:13

Kahvaltı ikramının sona ermesi ile Gebze Erzurum’lular dernek başkanı Gıyasettin Çelikel günün anlam ve önemine değinen kısa bir konuşma gerçekleştirdi.

Yaklaşık bir yıl önce gerçekleşen kongre ile görevi teslim aldıklarını söyleyen başkan Çelikel, yönetim kurulu ile birlikte uyum içerisinde bir dernekçilik faaliyetinde bulunduklarını ifade etti.

 

ŞARK KÖŞESİ YAPILACAK

Başkan Çelikel, Mevcut dernek binasında Erzurum yöresine ait eski örf ve adetleri yaşatma adına, bir nebzede olsa memleket özlemini gidermek için kurulacak olan Erzurum Şark köşesinin tadilatının başladığını en kısa zamanda biteceğini ifade etti.

GENÇLİK KOLLARI KURULUYOR

Başkan Çelikel, Gebze Erzurumlular Derneği olarak Gençlik kollarının kurulma aşamasında olduğunu, kurucu başkanlığını da Fuat Gedik’in üstlendiğini en kısa zamanda yönetiminin oluşacağını belirtirken, geçlik kollarımızı oluşturur oluşturmaz akabinde Kadın kollarımızı oluşturacağız dedi.

ESKİ BAŞKANLAR VE YÖNETİM KATILDI

Kahvaltılı toplantı programına yönetimin eksiksiz katıldığı gözlenirken, daha önce ki dönemlerde Gebze Erzurumlular Dernek başkanlığını yürüten, Emekli Okul Müdürü Cengiz Bülbül ve  Sezgi Reklamın sahibi İsrafil Kamacı’da katılım sağlayarak yönetime destek oldular.

Başkan Çelikel, toplantıya katılım sağlayan yönetim kurulu üyelerini tanıttı

İbrahim Gülli,Muhittin Geçtürk,Ömer Tosun,Metin Argon,Engin Şimşek,Erdem Bilgili,Mahmut Kargın,Şamil Zor,Ayhan Çıldız,İsmail Bulut,Muhsin Arslan,Ömer Cihan Kavaklı, Denetleme Kurulu üyeleri, Cengiz Bülbül ve Av.Kadir Büyükgöz oradaydılar.

Program Birlik lokantasının önünde hatıra fotoğrafı çekimi ile son buldu.

Kocaeli Pusula. Ali Yılmaz

Sende Yorumla...
DİĞER HABERLER