Kaynes kursiyerleri sertifikalarını aldı

Kaynes kursiyerleri sertifikalarını aldı

Kaynes Eğitim ve Belgelendirme Hizmetleri, mesleki kurslarını tamamlayan 20 kursiyere sertifikalarını gerçekleştirdiği bir törenle takdim etti.

EĞİTİM - 2017-02-28 10:59:52

Gebze Hacıhalil Mahallesi 1125/1 Sokak No: 10 adresinde hizmet veren Kaynes Eğitim ve Belgelendirme Hizmetleri Merkezi eğitim alan kursiyerlerine sertifikalarını vermeye devam ediyor. Kaynes Eğitim ve Belgelendirme Hizmetleri Merkezi’nde çeşitli mesleki kurslarda eğitim alan 20 kursiyer dün gerçekleştirilen bir törenle sertifikalarını aldı. Kaynes Eğitim ve Belgelendirme Hizmetleri Merkezi’nde gerçekleşen törene Kaynes Eğitim ve Belgelendirme Hizmetleri Genel Müdürü Çetin Temel ve kursiyerler katıldı.

İŞ HAYATINDA BAŞARILAR DİLEDİ.

Törende bir konuşma yapan Kaynes Eğitim ve Belgelendirme Hizmetleri Genel Müdürü Çetin Temel, “Gebze’de Milli Eğitim onaylı olarak insan kaynakları ve inşaat, makine, mimari ve elektrik alanında kullanılan birçok yazılımın kullanımına yönelik eğitim hizmetleri sunuyoruz. Mezun olan kursiyerlerin iş dünyasındaki birçok yerli ve yabancı sermayeli kuruluşta hayallerindeki kariyere ulaştıklarına inanıyorum. Bugün mezun olan tüm kursiyerlerde iş hayatlarında başarılar diliyorum.” dedi. Çetin Temel’in konuşmasından sonra

Yapılan törenle kursiyerlere sertifikaları dağıtıldı. 

Sende Yorumla...
DİĞER HABERLER