Kardeş Pası’na ilgi büyük

Kardeş Pası’na ilgi büyük

Büyükşehir’in gelecek hafta gerçekleşecek basketbol turnuvasına 80 takım başvuru yaptı

SPOR - 2017-03-09 13:05:16

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Dairesi Başkanlığı’nın, spor aracılığıyla gençlerin zihninde 15 Temmuz Darbe girişiminde yaşananları unutturmamak amacıyla organize ettiği Kardeş Pası Basketbol Turnuvası yoğun ilgi görüyor. Kocaeli’ndeki tüm ortaokul ve lise öğrencilerine açık olan turnuvaya 80 takım başvuru yaptı. Başvuru süresi devam ediyor.

 

14 MART’TA ATATÜRK SPOR SALONU’NDA

Birlik ve beraberliğimize anlam katacak olan Kardeş Pası Basketbol Turnuvası 14 Mart Salı günü 10.00’da Atatürk Spor Salonu’nda gerçekleştirilecek. Kocaeli Valiliği ve Türkiye Basketbol Federasyonu işbirliğinde gerçekleştirilecek olan 3x3 Basketbol (Streetball) Turnuvasına ortaokul ve lise yaş grubundan il genelinden erkek ve kız öğrenciler katılabilecek. Turnuvada çeşitli aktiviteler ve şovlar yer alacak.

 

80 TAKIM BAŞVURU YAPTI

Kardeş Pası Basketbol Turnuvası ilan edildiği günden itibaren yoğun ilgi gördü. Turnuvaya katılmak için şu ana kadar 80 takım başvuru yaptı. Eleme usulü oynanacak olan turnuvada kazanan takım bir üst tura çıkacak, kaybeden takım ise elenecek.

 

KATILIM ŞARTLARI

Turnuvaya katılım formu ve şartları Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin resmi internet sitesi olan www.kocaeli.bel.tr vesporkentikocaeli.com adresi üzerinden yayınlandı. Turnuva; Ortaokul Erkekler, Ortaokul Kızlar, Lise Erkekler ve Lise Kızlar olmak üzere toplam 4 kategoride düzenlenecek. Turnuvada en fazla 128 takım mücadele edecek. Kontenjan dolduğu anda son kayıt tarihi beklenmeden kayıtlar kapatılacak. Sporcuların yaş grubu dışında bir kategoriye kayıt yaptıran takımların kayıtları silinecek. Başvurular, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi internet sitesi üzerinden yayınlanacak olan başvuru formunun doldurulup, istenilen evraklarla beraber Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Spor Şube Müdürlüğü’ne teslim edilecek.

 

KUPA, MADALYA VE BASKETBOL TOPU

Turnuvanın sonunda, kategorilerinde dereceye giren sporcular için ödül töreni düzenlenecek. Birinci, ikinci ve üçüncü takımlara, kupa ve madalyaların yanı sıra basketbol topu verilecek.

 

Sende Yorumla...
DİĞER HABERLER