Kardeş Pası Basketbol Turnuvası yarın oynanacak

Kardeş Pası Basketbol Turnuvası yarın oynanacak

Büyükşehir’in düzenlediği turnuva birlik ve beraberliğimize anlam katacak

SPOR - 2017-03-13 14:30:19

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Dairesi Başkanlığı’nın, gençlerin zihninde 15 Temmuz Darbe girişiminde yaşananları unutturmamak amacıyla organize ettiği Kardeş Pası Basketbol Turnuvası 14 Mart Salı günü oynanacak.

 ATATÜRK SPOR SALONU’NDA YAPILACAK

Birlik ve beraberliğimize anlam katacak olan Kardeş Pası Basketbol Turnuvası, 09.15’de Atatürk Spor Salonu’nda İstiklal Marşı’nın okunması ve saygı duruluş ile başlayacak. Ardından 1. ve 2. tur müsabakaları başlayacak. Öğle saatlerinde ise Basketbol Akrobasi Gösterisi gerçekleştirilecek. Gösterinin ardından protokol konuşmaları yapılacak.

 KIZLARIN MÜCAEDELESİ 50. YIL SPOR SALONU’NDA

Öğleden sonra ise kızlar final müsabakasına geçilecek. Bu müsabakaların merkezi Seka 50. Yıl Spor Salonu olacak. Turnuvanın sonunda, kategorilerinde dereceye giren sporcular için ödül töreni düzenlenecek. Birinci, ikinci ve üçüncü takımlara, kupa ve madalyaların yanı sıra basketbol topu verilecek.

 ONAN VE ÖZYER GENÇLERİN YANINDA OLACAK

Bu önemli turnuvada gençleri Türkiye Basketbol Federasyonu Genel Koordinatörü ve eski Milli Basketbolculardan Ömer Onan ile basketbol antrenörü eski basketbolcu Murat Özyer de yalnız bırakmayacak. Onan ve Özyer’ın katılımıyla bir gösteri maçı gerçekleştirilecek.

 3x3 BASKETBOL TURNUVASI

Büyükşehir Belediyesi bu anlamlı organizasyonu Kocaeli Valiliği ve Türkiye Basketbol Federasyonu işbirliğinde gerçekleştirecek. Ortaokul ve lise yaş grubundan erkek ve kız öğrencilerin katılabileceği 3x3 Basketbol (Streetball) Turnuvasında ayrıca çeşitli aktiviteler ve şovlar yer alacak.

 80 TAKIM 400 SPORCU MÜCAELEDE VERECEK

Kardeş Pası Basketbol Turnuvası’nda 80 takım ve 400 sporcu mücadele verecek. Eleme usulü oynanacak olan turnuvada kazanan takım bir üst tura çıkacak, kaybeden takım ise elenecek. Turnuva; Ortaokul Erkekler, Ortaokul Kızlar, Lise Erkekler ve Lise Kızlar olmak üzere toplam 4 kategoride düzenlenecek.

Sende Yorumla...
DİĞER HABERLER