SEVİNÇ KONGREDE KAZANAN OLDU

SEVİNÇ KONGREDE KAZANAN OLDU

Milliyetçi Hareket Partisi Dilovası İlçe kongresi bugün saat 13.00 da ilçe teşkilatında gerçekleşti.

SİYASET - 2017-03-18 17:39:28

Kongre Mevcut İlçe başkanı olan Hüseyin Türkel ve Cihan Sevinç aday olduklarını belirterek iki ayrı liste verdiler. Yeşil liste Hüseyin Türkel ve ekibini temsil ederken, Beyaz Liste ise Cihan Sevinç ve ekibini temsil etti.

DİVAN BAŞKANI SAVAŞ ÇOLAK

Kongreye ilk olarak divan heyeti seçildi. Oylama ile Divan Başkanlığına MHP MYK Üyesi Savaş Çolak, Yardımcığına ise, İl başkan Yardımcısı Erkan Azeri, Hamza Güloğlu ve İl Sekreteri İzzet Erdem seçildi. Divan seçiminden sonra Saygı Duruşu ve İstiklal marşı ile kongre başladı.

FAALİYET VE MALİ RAPOR OYLANDI

Divan başkanı faaliyet ve mali raporların okunmasını istedi. Bunun üzerine Erkan Gün faaliyet ve mali raporu okuyarak delegelerin kabulüne sunuldu.

SAVAŞ ÇOLAK DELEGELERE SESLENDİ

Milliyetçi Hareket Partisi Myk üyesi Savaş Çolak delegelere hitaben bir konuşma gerçekleştirdi. Gerçekleşen konuşmada Çolak şu ifadelere yer verdi.

Öncelikle Türk dünyasının lideri, Bilge lider Sayın Genel Başkanımız Dr. Devlet Bahçeli’nin selamını getirdim. İki adayımıza da başarılar diliyorum. Kaybedenin olmayacağı bir kongre olacağına eminim dedi ve iki adayın arasına geçerek ikisinin de ellerinden tutup havaya kaldırdı.

Ve iki adayı da başarılar diledikten Sonra Siyasi Konuşmalar bölümüne geçildi.

İLK SEVİNÇ KONUŞTU

Kongrede ilk olarak konuşan Cihan Sevinç oldu. Sevinç hazürünu selamladıktan sonra Çanakkale şehitleri ve tüm şehitleri yad ediyorum.dedi. Kongrenin hayırlara vesile olmasını dileyen Sevinç delege kimin başkan olmasını istiyorsa ilçe başkanımız o alacaktır. Diyerek sözlerini sonlandırdı.

TÜRKEL HER ŞEY DAVAMIZ İÇİN

MHP İlçe başkanı ve ilçe başkan adayı olan Türkel kısa bir konuşma yaptı. İlk olarak selamlama konuşması yapan Türkel bu dava hepimizin davası bizler bu yolda varsak davamıza olan sadakatimizden ve sevgimizdendir. Şimdiden hayırlı olmasını temenni ediyorum dedi.

BAŞKAN CİHAN SEVİNÇ OLDU

Konuşmaların akabinde oy kullanma işlemine başlandı. Yoğun delegenin katıldığı kongrede Kullanılan oy 223 olarak sayıldı.

Geçersiz oy sayısı 2 tane olurken, beyaz liste ile kongreye giren Cihan Sevinç’in listesi 142 oy aldı.Eski Başkan Hüseyin Türkel ise 79 oy alarak kongreyi kaybeden taraf oldu.

Cihan Sevinç'in Yönetimi ve İl delegelerinin listesi

Sende Yorumla...
DİĞER HABERLER