Fatih Caddesinde AK Parti Çıkartması

Fatih Caddesinde AK Parti Çıkartması

AK Parti Çayırova İlçe Teşkilatı SKM programları dâhilinde organize edilen esnaf ziyaretleri ilçenin farklı noktalarında devam ediyor.

GÜNCEL - 2017-03-19 15:24:34

Referanduma sayılı günler kala anayasa değişikliği ve Cumhurbaşkanlığı Hükümet sistemi konusunda vatandaşı bilgilendirmeye devam eden ilçe teşkilatına AK Parti’nin etkili isimleri de aktif görev alarak sürece destek veriyor. Bu kapsamda Çayırova ’da çeşitli temaslarda bulunan AK Parti Kocaeli Milletvekili Sami Çakır, İlçe Başkanı Zafer Kılıç ve Belediye Başkanı Şevki Demirci ile birlikte Fatih Caddesinde esnafları ziyaret ederek 16 Nisanda yapılacak olan referandum için destek istedi. Periyodik olarak mahalle gezilerini sürdüren, esnaf ve vatandaşla sık sık bir araya gelen AK Parti Çayırova SKM yönetimi Fatih caddesinde yapılan esnaf ziyaretiyle adeta gövde gösterisi yaptı. Cadde üzerindeki esnafları tek tek ziyaret eden Milletvekili Sami Çakır ve SKM yönetimi 16 Nisan’da yapılacak referandum için vatandaşlardan “evet” desteği istedi.
Cadde esnafından olumlu tepkiler alan Milletvekili Sami Çakır, İlçe Başkanı Zafer Kılıç ve Belediye Başkanı Şevki Demirci ile temaslarını gün boyu sürdürdü. Programa Meclis Üyeleri, Kadın ve Gençlik Kolları yönetimleri, Mahalle Başkanı, il ve ilçe yöneticileri katıldı.

Kılıç; Yeni Anayasaya Gençler Daha Çok Sahip Çıkmalı

Günün ilerleyen saatlerinde İlçe Gençlik Kolları tarafından düzenlenen Gençlik Buluşmasında 16 Nisanda yapılacak referandumda oy kullanacak olan gençlerle bir araya gelen Kocaeli Milletvekili Sami Çakır ve İlçe Başkanı zafer Kılıç, çeşitli bilgilendirmelerde bulundu. Programın açılış konuşmasını yapan AK Parti Çayırova İlçe Başkanı Zafer Kılıç, yeni anayasanın gençlerin önünü açan bir yapıyla donatıldığını ifade etti. Her platformda gençlere güvendiklerinin altını çizen Kılıç, Yeni anayasaya daha fazla gençlerin sahip çıkması gerektiğine işaret ederek, "Gençler olarak sizlere verilen bu görev ve yetkileri arkadaşlarınıza en iyi şekilde bıkmadan usanmadan anlatmanız gerekmektedir." dedi. Türk gencinin Çanakkale Zaferi'nden sonra 15 Temmuz'da gösterdiği başarının önemini anlatan Kılıç, "Bu toplumun yeniden bir dirilişe ihtiyacı var. Bunu da gerçekleştirecek olan gençlerin, yani sizlerin ruhu ve kalbidir. Yeni anayasa ile de bu konuda sizlerin önü açılıyor. Gençler el ele verip birlikte çalışırsa o güzel günleri hep birlikte göreceğimizden hiç şüpheniz olmasın." ifadelerini kullandı. 600 sene 7 kıtaya hükmeden bir ecdadın torunlarıyız biz diyen Kılıç, “Türk halkının gücünü unutanlara,  terör örgütleriyle birlikte hareket eden herkese 16 Nisanda bir kez daha gösterilim dedi.

Çakır; Biz Gençlerimize Güveniyoruz

Gençlerle bir araya gelmekten duyduğu memnuniyeti dile getiren Kocaeli Milletvekili Sami Çakır, “Gençliğe her alanda güveniyoruz. Bir olup iri olup diri olup 16 Nisana kadar bıkmadan yılmadan kapı kapı dolaşıp bütün maddeleri aktarmak yükümlülüğümüz. Muhalefet rejim değişecek şeklinde gerçek dışı algı oluşturuyor. Bu yanlış ve kirli bilgilerden Türk halkını arındırmalıyız” dedi. Türk gencinin Çanakkale Zaferi'nden sonra 15 Temmuz'da gösterdiği başarının önemini anlatan Çakır, "Bu toplumun yeniden bir dirilişe ihtiyacı var. Bunu da gerçekleştirecek olan gençlerin, yani sizlerin ruhu ve kalbidir. Yeni anayasa ile de bu konuda sizlerin önü açılıyor. Gençler el ele verip birlikte çalışırsa o güzel günleri hep birlikte göreceğimizden hiç şüpheniz olmasın." ifadelerini kullandı. Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi ve yeni anayasanın ülkemizin bekası için bir fırsat olduğunu söyleyen Çakır, değişecek maddeleri karşılaştırmalı olarak anlattıktan sonra gençlerin sorularını yanıtladı.

Sende Yorumla...
DİĞER HABERLER