Dilovası şehitlerini andı

Dilovası şehitlerini andı

18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü Dilovası’nda çeşitli etkinliklerle kutlandı. Sabah başlayan çelenk koyma törenin ardından protokol daha sonra Dilovası Şehitliğine giderek şehitlerin mezarına karanfiller koyup dualar okudular.

GÜNCEL - 2017-03-20 09:47:43

Çanakkale Zaferi'nin 102. Yıl Dönümü ve 18 Mart Şehitleri Anma Günü nedeniyle Dilovası Kaymakamı Mustafa Asım Alkan, Dilovası Belediye Başkanı Ali Toltar ve ilçe protokolü Diliskelesi’nde bulunan şehitliği ziyaret ettiler ve  şehitlerin ruhlarına dualar okundu.

DUYGULU ANLAR YAŞANDI

Şehitliği ziyaret eden protokol üyeleri, şehit mezarlarına karanfiller bıraktı. Şehit yakınları da mezarlar başında dualar okuyarak gözyaşı döktü. Şehitlik ziyareti sırasında şehit aileleri gözyaşlarına hakim olamayınca duygusal anlar yaşandı. Şehitlkteki törenin ardından Şehit Mehmet Kocabay Ortaokulu’nda öğrencilerin düzenlediği etkinliğe katılan protokol üyeleri burada öğrencilerin günün anlamını anlatan şiir ve gösterilerini izlediler

ŞEHİT BABASINA ZİYARET

Ak Parti Kocaeli Millet Vekili Mehmet Akif Yılmaz, Belediye Başkanı Ali Toltar ve beraberindekiler daha sonra 1995 yılında Şırnak’ta şehit düşen Piyade Çavuş Nihat Karataş’ın evini ziyaret ettiler. Ziyarette Baba Karataş ile bir süre sohbet eden ilçe protokolü dualar okunduktan sonra evden ayrıldılar.

Sende Yorumla...
DİĞER HABERLER