KÖRFEZ MHP'DE ZEKİ GÜRSU MÜHRÜ

KÖRFEZ MHP'DE ZEKİ GÜRSU MÜHRÜ

Milliyetçi Hareket Partisi Körfez ilçe teşkilatı yapılan kongre ile güven tazeledi.

SİYASET - 2017-03-27 09:27:50

Körfezde gerçekleşen kongrede Mevcut Başkan Zeki Gürsu'nun karşısına başbir aday çıkmazken tek liste ile gidilen seçim için heyacan dorukta idi.

Partililerin yoğun teveccüh gösterdiği kongre öncesi Mehteran takımı muhteşem bir konser düzenledi. Saygı duruşu ve İstiklal marşı ile başlayan kongreye MHP MYK Üyesi Musa Küçük divan başkanlığına seçildi. Divan heyetine ise İl Bşk Yardımcısı Erkan Azeri ve Tuncay Batı oy birliği ile seçildiler. 

Faliyet ve Mali Rporun okunmasının akabinde, siyasi konuşmalara geçildi. 

GÜRSÜ MHP'NİN MÜHÜR VURMA ZAMANIDIR

Mevcut ilçe başkanı olarak kongreye giden ve karşısına aday çıkmayan  başkan Gürsu, Milliyetçi Hareket Partisinin Lideri Devlet Bahçeli'nin son dönemlerde izlediği politikalar sayesinde halkın gönlünde taht kurduğunu ve halkın Mhp üzerinde teveccühünün artığını artık yeni kadro ile İlçelerimizden başlayarak iktidar ateşinin yakılarak Türkiye'nin tamamında MHP'nin mührünün vurulma zamanıdır. diyerek sözlerine son ver.

Kongre oy kullanma işlemi ile devam etti. Saat 17.00 da Oy kullanma işleminin son bulması ile kongre sona erdi. Delegenin oy çokluğu ile Başkan Gürsu ve ekibi yeniden seçilmiş ilçe yönetimi oldular.

Sende Yorumla...
DİĞER HABERLER