Darıca’da Bakanlı Vekilli Evet Çağrısı!

Darıca’da Bakanlı Vekilli Evet Çağrısı!

Referandum çalışmalarına aralıksız devam eden AK Parti Darıca İlçe Başkanı Muzaffer Bıyık ve İlçe yöneticileri SKM Programları çerçevesinde Hafta sonu Milli Savunma Bakanı Fikri Işık, AK Parti Kocaeli Milletvekilleri Zeki Aygün, Cemil Yaman ve İl Başkanı Şemsettin Ceyhan ile birlikte STK’ları ziyaret ederek Referandum da neden “EVET” Demeleri gerektiğini anlattılar.

SİYASET - 2017-03-27 11:16:32

DARICA’DA BAKANLI PROGRAM

SKM Programları çerçevesinde Milli Savunma Bakanı Fikri Işıkla birlikte Caferiler Vakfı’na bir ziyarette bulunan heyet burada Caferi Vatandaşlar ile bir araya geldiler ve 16 Nisan’da Güçlü Türkiye’nin sandıktan çıkması için “EVET” oyu istediler. Bakan Işık ve beraberindeki heyet Caferi vatandaşlara Yeni Anayasa Değişikliğini tek tek anlatarak, Onları Yeni Anayasa konusunda bilgilendirdiler.

KONYA VE İSPİRLİLERE GİTTİLER EVET İSTEDİLER

AK Parti Darıca İlçe yöneticileri daha sonra SKM Programı çerçevesinde AK Parti Kocaeli Milletvekili Zeki Aygün ile birlikte Darıca’da faaliyet gösteren Konyalılar Derneği, Erzurum İspirliler Derneği’ne de birer ziyaret gerçekleştirerek burada vatandaşlara Yeni Anayasayı ve Referandumda neden “EVET” Demeleri gerektiğini anlattılar. Zeki Aygün ve beraberindeki heyet daha sonra Darıca Şen Bahçe Blokları sakinleri ile bahçede bir araya gelerek site sakinlerine Yeni Anayasayı anlatarak Referandumda “EVET” oyu istediler.

FİNALİ NİKAHLA YAPTILAR

AK Parti İlçe Başkanı Muzaffer Bıyık ve İlçe Yöneticileri SKM Programı kapsamında daha sonra ise AK Parti Kocaeli Milletvekili Cemil Yaman ile birlikte Ardahan Ölçek Köyü Geleneksel Kaz gecesine katıldılar. Ekip son olarak AK Parti Darıca İlçe Başkan Yardımcısı Feramuz Sağlam’ın Kız kardeşi ve İlçe Gençlik Kolları Başkan Yardımcısı Fatih Aktaş’ın nişan merasimine katıldılar. Çifte mutluluklar dileyen heyet, Gençlerden güçlü “EVET” istediler. 

Sende Yorumla...
DİĞER HABERLER