AK ÇAYIROVA GENÇLERİ SAHADA DURMAK BİLMİYOR

AK ÇAYIROVA GENÇLERİ SAHADA DURMAK BİLMİYOR

AK Parti Çayırova Gençlik Kolları Başkanı İbrahim Güler ve yönetimi Fatih Caddesi’ndeki esnafları gezerek, yeni anayasa hakkında bilgi verdi.

GÜNCEL - 2017-03-28 12:38:55

. AK Parti Çayırova Gençlik Kolları Başkanı İbrahim Güler, amacımız vatandaşımıza yeni sistemi anlatarak “Neden Evet” denilmesi konusunda bilinçlendirmek.” Dedi.

AK Parti Çayırova Gençlik Kolları Fatih Caddesi Esnafına “Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi”ni anlatarak 16 Nisan’da gerçekleşecek referandum için “Evet” desteği istedi.

ESNAFLARI GEZDİLER

AK Parti Çayırova Gençlik Kolları, Başkan İbrahim Güler öncülüğünde Fatih Caddesi’nde esnaf ziyaretinde bulunarak yeni anayasayı anlattılar. Vatandaşların ve esnafların yoğun ilgisiyle karşılaşan AK Gençlere diğer vatandaşlar da eşlik etti. Fatih Caddesinde gerek broşür dağıtarak gerek slogan atarak girilmedik dükkân bırakmayan, AK Gençler esnaflardan ve vatandaşlardan "Evet" oyu istedi.

GÜLER: “YENİ ANAYASA GENÇLERİN ÖNÜNÜ AÇIYOR”

AK Parti Çayırova Gençlik Kolları Başkanı İbrahim Güler, program sonrası tüm gençleri toplayarak kısa bir toplantı yaptı. Güler; Artık gençlerin diriliş vaktidir. Gençliğe, gençliği önemseyen bir anayasa yakışır. Daha güçlü bir Türkiye için seçtiği gibi seçilebilen bir gençlik için 'evet' demeliyiz ve vatandaşa 18 maddenin getirilerini anlatmalıyız. Bu anayasayla gençlerin ve gençliğin önü açılıyor, seçilme yaşının 18'e indirilmesiyle beraber gençlere siyasette söz sahibi olma hakkı tanınıyor. Gençlik olarak İnşallah 16 Nisan'da Çayırova’ya 'evet' dedirtmeliyiz” dedi.

GÜLER: “BİLGİ KARMAŞASINA ENGEL OLMALIYIZ”

Bugün biz geleceğimiz için çalışmazsak yarın bize bunun hesabını bizden sonra gelen nesiller sorar diyen Güler, “Gençlik olarak bu seçimlerde kapı kapı dolaşıp neden ‘Evet’ dediğimizi anlatmamız gerekiyor. Vatandaşlarımıza yeni anayasa sisteminin neler getirdiğini yeni hükümet sisteminin neyi içerdiğini doğru ve düzgün öğrenebilmek adına bilgi karmaşasına son vermek, yapılan spekülasyonlar ötesinde gerçekte değişiklik neyi ön görüyor onu ifade etmek anlamında vatandaşlarımıza bilgiler veriyoruz. Tercih vatandaşımızındır, tercihini özgür ve doğru bilgilendirmek noktasında bizde üstümüze düşen görevi yapıyoruz. Gençler olarak 16 Nisan’a kadar çalışmalarının aralıksız devam edeceğini kapı kapı, ev ev, sokak sokak gezerek yeni anayasayı anlatacağız.” Dedi.

Sende Yorumla...
DİĞER HABERLER