TAHSİN TARHAN: “1 OY İLE DAHA GÜÇLÜYÜZ”

TAHSİN TARHAN: “1 OY İLE DAHA GÜÇLÜYÜZ”

CHP Kocaeli Milletvekili Tahsin Tarhan, referanduma sayılı günler kala yazılı bir basın açıklaması yaptı.

SİYASET - 2017-04-14 10:11:03

Açıklamasında herkesi oy kullanmaya davet eden Tarhan, her bir oyun çok önemli olduğunu söyledi.

Kocaeli Milletvekili Tarhan açıklamasında şunları söyledi:

“16 Nisan Türkiye için çok önemli bir tarih. Ülkemizin bundan sonra nasıl yönetileceğine karar vereceğimiz, hepimizin hayatını etkileyecek bir tercih yapacağız.

Bu tercih sonucunda, ya bütün yetki ve kararları tek bir adama devredeceğiz ya da milletin söz sahibi olduğu parlamenter demokrasiyi tercih edeceğiz.

Yapacağımız bu tercih, bizi olduğu kadar çocuklarımızı hatta torunlarımızı etkileyecek.

En temel insan hak ve hürriyetlerinin lüks sayılmadığı, ekonomik istikrarını sağlamış, doğası ve çevresi ile barışık, tarihine ve kültürüne bağlı, adaletin her koşulda tesis edildiği çünkü hukukun üstün olduğu bir ülke, hepimizin kullanacağı oy ile mümkün. 

Geçmişimiz bize, en kritik dönemlerde halkın dokunuşuyla şekillenen her dönemin en HAYIR’lı dönem olduğunu göstermiştir.

16 Nisan da bu açıdan bir milat olacaktır. Yeni devlet kurma çabası içinde olanlara, eyalet sistemine geçmek isteyenlere halkımız gereken yanıtı verecektir. İradesine, haklarına sonuna kadar sahip çıkan milletimiz güneşli, aydınlık günlerin kapısını 16 Nisan’da açacaktır.

Bütün yurttaşlarımızı geleceğimize sahip çıkmak için oy kullanmaya çağırıyorum. İnanıyorum ki halkımız, demokratik hakkının gereği olarak oyunu kullanacak ve resmi sonuçlar açıklanıncaya kadar oyuna ve sandığa sahip çıkacaktır. 1 oy ile çok daha güçlü, çok daha umutluyuz.” dedi

 

Sende Yorumla...
DİĞER HABERLER