Satranç Ligi’nde dördüncü etabın birincisi Maria Anne Bilgievi

Satranç Ligi’nde dördüncü etabın birincisi Maria Anne Bilgievi

Bilgievi satranç turnuvasında dördüncü etap tamamlandı

YEREL HABER - 2017-04-20 09:54:28

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Dairesi Başkanlığı’na bağlı olarak hizmet veren Bilgievlerinde başlayan Satranç Ligi’nde dördüncü etap geride kaldı. Bu etabın birincisi 12 puanla Maria Anne Bilgievi oldu.

DÖRDÜNCÜ ETAP MARİA ANNE BİLGİEVİ’NİN

Satranç Ligi’nin dördüncü etabı Cumartesi günü Uluslararası Gençlik Merkezi’nde gerçekleştirildi. Dördüncü tura 15 Bilgievinden 120 öğrenci katıldı. Öğrenciler maçlarda bağlı oldukları Bilgievlerini 8 kişiden oluşan takımla temsil etti. Dördüncü turun birincisi 12 puanla Maria Anne Bilgievi olurken, ikinci 10 puanla Kazım Karabekir, üçüncü ise 10 puanla Sezai Karakoç Bilgievi oldu.

GAZİ AKÇAKOCA BİLGİEVİ TOPLAMDA BİRİNCİ

Bilgievleri arasında düzenlenen Satranç Ligi 16 Ocak Pazartesi günü başladı. Beş etap olarak belirlenen ligin dört etabı geride kaldı. Dördüncü etabın sonunda toplamda Gazi Akçakoca Bilgievi 36, Barbaros Hayrettin Paşa Bilgievi 34.5 ve Maria Anne Bilgievi Evi ise 34 puanla üçüncü oldu. 

LİGİN SON ETABI 6 MAYIS’TA

Satranç Ligi’nde beşinci ve son etap 6 Mayıs Cumartesi günü gerçekleştirilecek. Ligin sonunda dereceye giren öğrencilere nakdi ödül verilecek. Ligin birincisi olan Bilgievi 300, ikincisi 250 ve üçüncüsü de 200 TL para ödülü alacak.

Sende Yorumla...
DİĞER HABERLER