23 Nisan grup liderleri tanışma yemeğinde buluştu

23 Nisan grup liderleri tanışma yemeğinde buluştu

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan 23 Nisan Uluslararası Çocuk Festivali kapsamında tanışma toplantısı yapıldı.

YEREL HABER - 2017-04-20 11:03:39

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından organize edilen 23 Nisan Uluslararası Çocuk Festivali kapsamında 41 ülkeden kentimize gelen grup liderleri Antikkapı Restorant’ta tanışma yemeği gerçekleştirildi. Tanışma yemeğinde Gala programında gösterilerini sunacak ülkelerin sırası kurayla belirlendi. 

41 ÜLKE LİDERLERİ TANIŞTI

41 ülkenin çocuklarının bir arada olacağı festivalin tanışma programına Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Dr. Ali Yeşildal, Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Dairesi Başkanı Hasan Yılmaz, Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanı Raşit Fidan, grup liderleri katıldı.  

BARIŞ VE KARDEŞLİK BAĞLARI KURULUYOR

Büyükşehir Belediyesi tarafından organize edilen festivale katılan öğrencilere hoş geldin konuşması gerçekleştiren Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Dr. Ali Yeşildal ‘’ Savaşların olduğu, çocukların kaybedildiği bir dünyada tüm dünya çocuklarının kucaklaşmasıyla yüzyıllar boyunca sürecek barış ve kardeşlik bağları bu festival ile kuruluyor. Biz bu program ile birlikte 9 yıldır bunu sağlamaya çalışıyoruz. ‘’ diye konuştu. Yeşildal ayrıca önceki hafta vefat eden ve 23 Nisan Festivali’nin başlangıcından bugüne büyük emeği geçen Rıdvan Saroğlu’na Allah’tan rahmet diledi.

KURA ÇEKİMİ YAPILDI

23 Nisan Uluslararası Çocuk Festivali’nde kapsamında 23 Nisan Pazar Akşamı Uluslararası Fuar Merkezi’nde yapılacak olan Gala programında Türkiye’den sonra gösteriye çıkacak olan ülkeler için kura çekimi gerçekleşti. İlk olarak Türkiye’nin sahneye çıkacağı organizasyonda ikinci sıra için Dr. Ali Yeşildal’ın çektiği kurayla Gürcistan belirlendi. Daha sonra yapılan çekiliş ile programda sahneye çıkacak ülkeler birer birer belirlendi.

Sende Yorumla...
DİĞER HABERLER