KÖRFEZ'İN FİNALE ÇIKMIŞ SES SANATÇISI

KÖRFEZ'İN FİNALE ÇIKMIŞ SES SANATÇISI

Rising Star Türkiye Yarışmasında yarı Final'e yükselen Körfez'in sanatçısı Yıldırım Gömleksiz; ' TÜRKÜLERİMLE DİLE GELMEK İSTİYORUM'

MAGAZİN - 2017-04-23 12:20:59

Türkiye'nin en önemli müzik yarışmalarından biri konumunda bulunan Acun Ilıcalı'nın kanalı TV 8'de yayınlanan Rising Star Türkiye  yarışmasında yarıfinale kadar yükselen Körfez'in keşfedilmeyi bekleyen ve geleceğin 'Büyük ses sanatçısı' olarak gösterilen Yıldırım Gömleksiz, 'Sen olmasaydın' isimli ilk klipini çekti. Körfez'de ki organizasyonların vaz geçilmez ve aranan sesi konumunda bulunan bir çocuk babası 31 yaşındaki Gömleksiz'in ilk klibi olan 'Sen olmasaydın' isimli parçasına Türkiye'nin en önemli şairlerinden ve bestekarlarından İbrahim Dizlek, okuduğu şiirle eşlik ediyor. Alakuş Müzik'ten çıkarılan klip, Körfez'de çekildi.15 yıldır müzik sektörünün içinde olan, söylediği halk müziği ile gönüllerde taht kuran, Yıldırım Gömleksiz'in asıl hedefi, bu milletin özü, bu milletin sözü, mu milletin müziği olan Halk Müziği'ni kitlelere duyurmak olduğunu söyledi. Kocaeli Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Müzik Bölümü Mezunu olan Yıldırım Gömleksiz'in kendine ait söz ve müzikleri de bulunuyor.

 

Yerel yönetimler sahip çıksın

 

Özellikle yerel yöneticilere seslenen Gömleksiz, sanatçıya ve sanata yeterince değer verilmediğinden yakındı. Gömleksiz, "Ben Körfez'de doğdum, burada yaşıyorum, burada da ömrümü sürdüreceğim. Özellikkle Körfez Belediyesi'nin sahip çıkmasını istiyorum. Klibim çıkmadan önce kendileriyle görüştüm. Bana destek verin, Körfez'de klip çekmek istiyorum dedim, destek vermediler. Kendi imkanlarımla kibimi yine Körfez'de çektim.  Ben bir kültür elçisiyim. Körfez'i tanıtmak istiyorum. Özellikle yapılan organizasyonlarda bizi de çağırsınlar. Yerel sanatçılara sahip çıksınlar.Bizim için para kazanmak değil, türkülerimiz tanıtmak önemlidir. Para her yerde kazanılır. Türkiye'nin en önemli müzik yarışmalarından biri konumunda bulunan Acun Ilıcalı'nın kanalı TV 8'de yayınlanan Rising Star Türkiye  yarışmasından  sonra öyle yerlerden teklif geliyor ki inanın şaşırırsınız. Ama seçici davranıyorum. Helal kazancımızı kirletmek istemiyorum" dedi.

Yutube isimli müzik sitesinde ' Sen olmasaydın' kli binin yüklü olduğunu belirten Gömleksiz, "Bu klip şu anda büyük bir ilgiyle takip edilmektedir. Bundan sonra ki hedefim albüm çıkarmaktır. İmkanlarım olsa  albümümü hemen çıkarırım. Bize Allah bir ses kabiliyeti vermiş; bu kabiliyeti en güzel yerde ve en güzel şekilde kullanmak istiyorum. Biz inanan insanlarız; yarın bu sesin de hesabını vermek zorunda kalırız. Bu nedenle başta Körfez  Belediyemiz olmak üzere sanayi kuruluşlarından ve imkanı var olan iş adamlarından destek bekliyorum" dedi.

Sende Yorumla...
DİĞER HABERLER