Başkan Toltar, muhtarlarla bir araya geldi

Başkan Toltar, muhtarlarla bir araya geldi

Dilovası Belediye Başkanı Ali Toltar, mahalle muhtarları ile yaptığı toplantıda, belediye hizmetleri hakkında bilgi verip muhtarların taleplerini dinledi.

YEREL HABER - 2017-04-24 12:44:20

12 Mahalle muhtarıyla Tavşancıl Sahil Restoranda bir araya gelen Başkan Toltar, ayrım yapmadan her mahalleye eşit hizmeti götürme gayreti içinde olduklarını belirterek muhtarlardan mahallelerin sorunlarının tespitinde yardım istedi.

Dilovası Belediyesi’nin 2017 yılı içerisinde yapacağı proje ve çalışmalar hakkında detaylı bilgiler veren Başkan Toltar, “her mahallemize öncelikli ihtiyaçlara göre hizmetlerimizi ayrım gözetmeksin yörütürüyoruz. Amacımız her mahallesi yanşanılabilir daha güzel Dilovası’nı oluşturmak” dedi.

Başkan Toltar, muhtarların taleplerini tek tek dinledi. Dilovası’nda yapılacak çalışmalarla ilgili bilgi veren Başkan Toltar, “Gittiğimiz yerlerde yapılan hizmetlerin vatandaşlarımızın nezdinde memnuniyet oluşturduğunu görüyoruz. Bu memnuniyetler bizim çalışma azmimizi, şevkimizi bir kat daha artıyor.Her gittiğimiz yerde hemşehrilerimizin göstermiş olduğu teveccüh bizleri mutlu ediyor ve gururlandırıyor. Bizlerde işimizi yaparken yüreğimizi, sevgimizi ve inancımızı ortaya koyuyoruz. İşimizi en iyi şekilde, en ince detayına kadar yaparak,Dilovası’na, Kocaeli’ye değer katıyoruz. Yaptığımız çalışmalarla İlçe sakinlerimizin refah düzeyinin artmasını ve yaşam kalitesinin daha da yükselmesini sağlayacağız” diye konuştu.

Mahalle muhtarları da Dilovası Bölgesinde yapılan hizmetlerden dolayı Başkan Ali Toltar’a teşekkür ettiler.

Sende Yorumla...
DİĞER HABERLER