Büyükşehir spor şenliği devam ediyor

Büyükşehir spor şenliği devam ediyor

Masa Tenisi, Voleybol ve Basketbol branşlarının maçları başlıyor

SPOR - 2017-04-25 14:54:10

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin, Daire Başkanlıkları ve iştiraklerindeki personelini kaynaştırmak amacıyla bu yıl 11. düzenlediği Birimlerarası Spor Şenliği devam ediyor. Spor Şenliği geçtiğimiz hafta Futbol Turnuvası ile başladı. Bu hafta ise masa tenisi, voleybol ve basketbol branşlarının maçları başlayacak.

 

FİKSTÜR ÇEKİMİ YAPILDI

Gençlik ve Spor Hizmetleri Dairesi Başkanlığı tarafından organize edilen Birimlererarası Spor Şenliği’nde futbolun ardından masa tenisi, voleybol ve basketbol heyecanı başlıyor. Bu turnuvaların fikstür çekimi gerçekleştirildi.

 

VOLEYBOL MÜSABAKALARI BAŞLADI

Birimlerararası Spor Şenliği kapsamındaki Voleybol müsabakaları bugün İzaydaş (A Takımı) – Toplu Taşıma ile Spor Şube- İmar ve Şehircilik takımları arasında oynanacak maçlarla başladı. Voleybol müsabakalarına 50. Yıl Spor Salonu evsahipliği yapacak.  İzaydaş (A Takımı)- Toplum Taşıma takımlarının maçı 18.00’de, Spor Şube- İmar Şehircilik takımlarının maçı ise 19.00’da başlayacak. Müsabakalarda İzaydaş (A Takımı), Toplu Taşıma, İtfaiye, İzmit İSU, Spor Şube- İzaydaş,  Bilişim, İzmit İtfaiye ve İmar ve Şehircilik takımları mücadele verecek. Müsabakanın grup maçları 3 Mayıs tarihinde sona erecek. Müsabakanın final maçları ise 8-11 Mayıs tarihleri arasında oynanacak.

 

BASKETBOL HEYECANI 26 NİSAN’DA BAŞLIYOR

Basketbol maçları 26 Nisan Çarşamba günü Spor Şube- İzaydaş, İmar ve Şehircilik – İSU ve Basın Yayın Halkla İlişkiler – Zabıta ile Fen İşleri – Mali Hizmetler karşılaşmaları ile başlayacak. Grup maçları 5 Mayıs Cuma gününe kadar devam edecek. Basketbol turnuvasının finalleri 9-10 Mayıs tarihleri arasında yapılacak. Voleybol’da olduğu gibi Basketbol müsabakaları da 50. Yıl Spor Salonu’nda oynanacak.

 

MASA TENİSİ GRUP MAÇLARI

Masa Tenisi Müsabakalarında; Spor Şube, Kılavuz Gençlik, Çevre, Güvenlik, Komek, imar ve Şehircilik, Zabıta, Park Bahçeler ve Yeşil Alanlar Daire Başkanlığı, İSU, Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Daire Başkanlığı, İhale Şube Müdürlüğü, Toplu Taşıma birimleri mücadele verecek. Toplam 29 müsabakanın yapılacağı masa tenisi branşında grup maçları Mayıs 12-15 Mayıs tarihleri arasında oynanacak. Turnuvanın final mücadelesi ise 16 Mayıs Salı günü gerçekleştirilecek. Masa Tenisi müsabakaları Sekasem’de gerçekleştirilecek.

Sende Yorumla...
DİĞER HABERLER