Fetih Kutlamasına Katılacak

Fetih Kutlamasına Katılacak

İstanbul’un Fethi’nin 564. Yıldönümü münasebetiyle Anadolu Gençlik Derneği tarafından 13 Mayıs Cumartesi günü İsmet Paşa Stadyumunda gerçekleştirilecek olan Fetih ve Gençlik Şöleni’ne Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu'da katılacak.

SİYASET - 2017-05-11 17:41:46

FETİHİN 564. YILI

Türkiye’nin en büyük gençlik hareketlerinden biri olan Anadolu Gençlik Derneği (AGD) Mayıs ayında dev bir organizasyon gerçekleştirecek. AGD Kocaeli Şubesi’nin ev sahipliğinde düzenlenecek olan etkinlikte İstanbul’un fethinin 564. yılı İzmit İsmetpaşa Stadyumu’nda muhteşem bir şölenle kutlanacak. 13 Mayıs Cumartesi günü saat 17.00’da başlayacak olan programda Fethin sembolü olan gemilerin karadan yürütülmesi canlandırılacak.

BİLGE BAŞKAN GELİYOR

Gerçekleştirilecek olan şölene çok sayıda İslam Ülkesinden liderlerin ve sivil toplum kuruluşu temsilcilerinin katılım sağlaması beklenirken, son zamanlardaki duruşu ve siyasetiyle bilge başkan olarak kendinden söz ettiren Saadet Partisi Temel Karamollaoğlu’da Fetih ve Gençlik Şöleninde yerini alacak. Ayrıca Karamollaoğlu'nun programda bir konuşma gerçekleştirmesi bekleniyor.

Sende Yorumla...
DİĞER HABERLER