MHP ÇAYIROVA ANNELER GÜNÜNÜ KUTLADI

MHP ÇAYIROVA ANNELER GÜNÜNÜ KUTLADI

Milliyetçi Hareket Partisi Çayırova ilçe teşkilatı 14 Mayıs Anneler günü münasebetiyle Çayırova’da kurulan Cumartesi pazarının başına stant açarak hem cadde hem de pazara gelen bayanların anneler gününü kutladılar.

SİYASET - 2017-05-13 18:18:24

14 Mayıs Pazar günü gerçekleşecek olan 14 mayıs Anneler günü ile ilgili olarak Mhp  Çayırova ilçe teşkilatı, Ülkü Ocağı ve Kadın Kolları teşkilatı ortaklaşa olarak anneler gününü kutladı.

Fatih caddesinde stant kuran Mhp teşkilatı burada bulunan ve pazara alış veriş yapmak için gelen bayanlara karanfil dağıtarak Çayırova’lı annelerin, anneler gününü kutladılar.

Karanfil dağıtma esnasında basın mensuplarına açıklama yapan İlçe başkanı Yunus Emre Düzdaban şu ifadelere yer verdi.

Cennet Annelerimizin ayaklarının altındadır. Biz onlar sadece bir gün hatırlayan değil hergün hatırlayan bir teşkilat yapısına sahibiz. Ben başta Kendi annem olmak üzere tüm dünyada ki annelerin anneler gününü kutluyorum. Bugün bizi burada yalnız bırakmayan İlçe başkan Vekilim Selma Yılmaz’a Kadın Kolları başkanım Sevda Vakitbilir ve kıymetli yönetimine, Ülkü Ocağı başkanım Hikmet Yılmaz ve yönetimine teşekkür ediyorum. Dedi.

Kocaeli Pusula-Ali Yılmaz

Sende Yorumla...
DİĞER HABERLER