‘’Benim Annem Bilir’’

‘’Benim Annem Bilir’’

Anneler Günü nedeniyle Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından Bilim Merkezi ve Kağıt Müzesi’nde iki farklı etkinlik yapıldı

YEREL HABER - 2017-05-15 09:38:13

Kocaeli Büyükşehir Beleidyesi’nin Anneler Günü nedeniyle Kocaeli Bilim Merkezi’nde düzenlediği programda çocuklar ve anneler birlikte eğlendi. Farklı konularda gerçekleştirilen eğlencelerle hem araştıran, hem de eğlenen anneler ve çocukları, 8 farklı atölyede farklı deneyimleri bir arada yaşadı. Gün boyu süren “Benim Annem Bilir” etkinliğinde öğrenciler ayrı konsept ve başlıklarda açılmış olan atölyelere sırayla katılarak ortaklaşa bir çalışma yaptı.

NE OLURSAN OL ÇEVRECİ OL

Temelinde bizleri büyütüp yetiştiren, her anımızda yanımızda olup bilgi ve tecrübeleriyle bizlerin rehberi olan annelerimizin, çocuklarını da yanına alarak birlikte etkinlik yapmaları sağlandı. Mimar olmak isteyen, doktor olmak isteyen, mühendis olmak isteyen, bilim insanı olmak isteyen, müzisyen, pastacı,veteriner hekim olmak isteyen çocuklar, anneleriyle beraber TEMAVakfı’nın “ne olursan ol çevreci ol” etkinlikliğine de katıldı. Toplamda 8 farklı etkinlik ile gün boyunca hem eğlendiler, hem de birlikte yeni bilgiler öğrenmiş oldular. Kocaeli Kent Konseyi Kadın Meclisini’n de destek verdiği etkinliğe Kadın Meclisi Başkanı Serpil Büşra Namlı ve TEMA Vakfı Kocaeli Başkanı Nermin Tol da katılarak ailelerin bu heyacanına ortak oldu.

HAMARAT ANNELER KAĞIT YAPTI

Seka Kağıt Müzesi’nde düzenlenen Anneler Günü etkinliğinde annelerimiz çocukları ile birlikte eski usülde elde kağıt yapımı etkşnliğine katıldı. Kendi kağıtlarını yapan anne ve çocuklar anlık fotoğraflama imkanı ile kendi fotoğraflarını yaptıkları kağıda basma imkanı buldu. Kendi yaptıkları kağıda kendi fotoğraflarını basan anne ve çocuklar, Anneler Gününe özel unutulmaz bir anı yaşamış oldu. Bilim Merkezinin yapmış olduğu hediye kartlarından çekiliş yapan çocuklar, kazandıklarını annelerine hediye etti. Gün boyunca yapılan farklı etkinliklerle Anneler Gününü doyasıya yaşayan anne ve çocuklar, bu güne özel unutulmaz anılarla ayrıldı.

Sende Yorumla...
DİĞER HABERLER