19 Mayıs Kutlaması

19 Mayıs Kutlaması

Kocaeli Milletvekili Sayın Tahsin TARHAN'ın 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik Ve Spor Bayramını kutladı...

GÜNDEM - 2017-05-18 12:06:46

Atatürk ve silah arkadaşlarının Türk Ulusunu aydınlatacak tam bağımsız Türkiye parolası ile yola çıktıkları kutlu ve inanç dolu gün, bugün bir millete zafer ve şanla dolu bir tarih bırakmıştır.

Anadolu’da yakılan bağımsızlık ateşleri birleştirilerek Milletin makus talihi değiştirilmiştir. Aydınlık, çağdaş, ilme ve bilme dayalı bir Türkiye Cumhuriyeti, 19 Mayıs 1919’da zafere inanan Kahramanlar sayesinde önce tohumlanmış, sonra filizlenmiş ve sonunda sarsılmaz bir koca çınar olarak bugünkü kudretli haline gelmiştir.

Tarihin gördüğü en iyi devlet adamı olan Gazi Mustafa Kemal Atatürk, küllerinden inşa ettiği genç Cumhuriyetimizi yine tüm inancıyla Türk gençlerine emanet etmiştir.

Cumhuriyetimizi, Atatürk’ün söylediği muasır medeniyetler seviyesine çıkartmak için çağdaş, bilme inanan, okuyan, araştıran, sorgulayan, memleket sevgisini ve çıkarlarını her şeyin üzerinde tutan genç nesiller yetiştirmek en büyük görevimizdir.

Vatanını canından üstün tutarak mücadeleler veren ve büyük fedakarlıklar sonucu Cumhuriyetimizi kurarak bizlere armağan eden Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve Silah Arkadaşlarını şükran ve minnetle anıyorum.

Başta Cumhuriyetimizin emanetçisi olan, geleceğimizin güvencesi gençlerimizin ve tüm vatandaşlarımızı 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramını kutluyorum… 

Sende Yorumla...
DİĞER HABERLER