Başkan Köken:

Başkan Köken: "Kandıra'mız İçin Durmadan Çalışacağız!"

Kandıra Belediye Başkanı Ünal Köken, Karlı mahallesine yaptığı ziyaret programında 6360 sayılı yasa ile mahalle statüsü kazanan köylerin yaşam standartlarını yükseltmek amacıyla hizmet seferberliği başlattıklarını ifade etti.

GÜNCEL - 2017-05-22 15:43:31

Kandıra Belediye Başkanı Ünal Köken mahallelerde yapmayı hedefledikleri hizmet seferberliği aşamalarını şu şekilde açıkladı; “Öncelikle mahallemize alanında uzman ekiplerimizi yönlendiriyoruz, muhtarımız ile birlikte eksiklikleri ve talepleri yerinde inceliyoruz. Sonra yapmayı planladığımız hizmetleri projelendiriyor ve planlıyoruz. Bu aşamaları tamamladıktan sonra hizmetlerimizi bir bir hayata geçiriyoruz. “ dedi.

Karlı mahallesinde yapacakları hizmetlerle ilgili bilgi veren Başkan Köken; “Öncelikle mahallenin genelinde eksik olan asfalt ve parke çalışmalarını tamamlayacağız sonra Çorallar divanında dere ıslahı, perde beton, camii boyama, mezarlık yolu yapım çalışmalarını gerçekleştireceğiz. Karlı mahallemizde parke tamiri, camii ve şadırvan boyama, perde beton, camii sundurma, köprü kenarları korkuluk ve köy meydanı güzelleştirme çalışmalarını gerçekleştireceğiz. Mahallenin diğer mahalleler ile bağlantılı olan yollarını Büyükşehir Belediyesi ile birlikte beton yol yaparak tamamlayacaklarını ifade etti.

Bu hizmet seferberliği kapsamında Kandıra Belediyesi olarak mahallelerimizdeki hizmetlerini sürdüreceklerini ifade eden Başkan Köken; “Kandıra’mız için durmak ve yorulmak bilmeden çalışacağız” dedi.

HABER:AHMET EREN TEKİN

Sende Yorumla...
DİĞER HABERLER