Toltar’dan Diliskelesi Ziyareti

Toltar’dan Diliskelesi Ziyareti

Dilovası Belediye Başkanı Ali Toltar, Diliskelesi Mahallesini ziyaret ederek vatandaşların sorunlarını yerinde dinledi.Her hafta bir mahalleyi ziyaret eden Dilovası Belediye Başkanı Ali Toltar, son olarak Diliskelesi Mahallesini ziyaret etti.

GÜNCEL - 2017-05-24 14:57:59

TALEPLERE ANINDA MÜDAHALE

 

Başkan Toltar, Mahalle sakinleri tarafından büyük bir ilgi ile karşılandı. Mahalle sakinleri ile tek tek tokalaşan Başkan Toltar, hem sohbet etti, hem de Dilovası Belediyesi ekipleri tarafından gerçekleştirilen çalışmaları anlattı. Mahalle sakinlerinin istek ve taleplerini dinleyen Başkan Toltar, kendisine iletilen tüm taleplerin en kısa zamanda yerine getirileceğini belirtti. Belediye tarafından mahallelerine kazandırılan hizmetlerden memnun olduklarını ifade eden vatandaşlar, yapılan çalışmalardan dolayı Belediye Başkanı Ali Toltar’a teşekkür etti.

VATANDAŞIN GÜVENİNİ BOŞA ÇIKARMAYACAĞIZ

Başkan Toltar, Ziyaret sırasında yaptığı açıklamada; “Birçok alanda sürdürdüğümüz çalışmalarımızı tamamladık, Çalışmalarımız ise devam ediyor.

Başkan Toltar, yapımı devam eden çalışmaları yerinde inceliyoruz, muhtarlarımız ve vatandaşlarımızla sohbet etme imkânı buluyoruz. Ziyaretlerimiz esnasında vatandaşlarımızın yapılan çalışmalardan duyduğu memnuniyeti ve bizlere olan güvenlerini de görmüş oluyoruz. Halkımıza ne kadar hizmet götürürsek, halkımız bunun karşılığını en iyi şekilde veriyor, bunları da sözleriyle ifade ediyorlar. Vatandaşlarımızın bize olan güvenini şimdiye kadar boşa çıkartmadık, bundan sonra da çıkartmayacağız. Mahallelerimize yaptığımız hizmetlerimiz devam edecek” dedi.

Başkan Toltar, mahalle ziyaretlerine devam edeceğini ve vatandaşların sorunlarını yerinde inceleyeceğini söyledi

Sende Yorumla...
DİĞER HABERLER