AKSU: YAŞATMAK İÇİN ENGELLERİ KALDIRALIM

AKSU: YAŞATMAK İÇİN ENGELLERİ KALDIRALIM

Saadet Partisi Çayırova İlçe Başkanı Yusuf Aksu Ziyaretlerini Aralıksız Sürdürüyor.

SİYASET - 2017-05-26 14:08:07

Saadet Partisi Çayırova ilçe başkanı Yusuf Aksu, partisinin STK birimi tarafından organize edilen olağan ziyaretlerini sürdürmeye devam ediyor. Aksu, önceki gün beraberinde Belediye meclis üyesi Zeki Özçelik ve ilçe yöneticileriyle birlikte Marender ve Beyazay derneklerinin Çayırova şubelerini ziyaret etti.

Marmara Engelliler Derneği (marender) Çayırova şube başkanı Memiş Özdemir ve Beyazay Derneği başkanı Furkan Eşitti ile bir araya gelen Aksu, dernek başkanlarından çalışmaları hakkında bilgiler aldı. Her zaman engellerin aşıldığı, adaletin hakim olduğu ve herkesin hakkı olan bir yaşam sürdüğü dünya için çalışıyoruz diyen Aksu, konuşmasına şöyle devam etti. Ülkemiz kurum ve kuruluşlarıyla birlikte bireysel olarak da engelli vatandaşlara yönelik olması gereken hassasiyeti göstermiyor. Geçmişe göre önemli ölçüde yol kat edildi fakat gelinen nokta olması gereken seviyenin çok altında bulunuyor. Yukarıdan aşağı bu hassasiyetin tüm vatandaşlara sirayet ederek engelsiz yaşam noktasında örnek bir toplum olmamız gerekiyor. Bizler Saadet Partisi olarak bu hedef doğrultusunda çalışmalarımızı yapıyoruz. Kısıtlı imkanlarla da olsa bu hedef için çalışan ve insanlara yardımcı olmak için mücadele ederek toplumda farkındalık oluşturan sizin gibi derneklerimizin de her zaman destekçisi olacağız’’ dedi.

Son derece samimi ortamlarda gerçekleşen ziyaretlerde her iki dernek başkanı da Saadet Partisi Çayırova ilçe başkanı Yusuf Aksu ve heyetine ziyaretleri ve destekleri için teşekkürlerini iletti. 

Sende Yorumla...
DİĞER HABERLER