Sosyal Tesisler Ramazana Hazır

Sosyal Tesisler Ramazana Hazır

Çayırova Belediyesi Sosyal Tesisleri ferah ve nezih ortamı, seçkin ve kaliteli menüsüyle Ramazan ayı boyunca gündüzleri kapalı olup, iftarda Çayırova halkına hizmet vermeye devam ediyor.

GÜNDEM - 2017-05-27 12:27:40

Kaliteden ödün vermeden birinci sınıf hizmet kalitesiyle Türk Mutfağı’nın eşsiz lezzetlerini uygun fiyatlarla sunan Sosyal Tesisler, vatandaşların ailece vakit geçirebilecekleri ve dinlenip huzur bulacağı bir mekân olma özelliği taşıyor.  Doğayla iç içe olan tesis zengin menüsü, kaliteli hizmet anlayışı, güler yüzlü personeli ile Çayırova’nın yan sıra bölge ilçeleri arasında da gözde mekan özelliğine sahip. Konusunda uzman aşçılar ve profesyonel kadrosu ile Ramazan ayı boyunca şehrin farklı noktalarında misafirlerini ağırlayacak olan Çayırova Belediyesi Sosyal Tesisleri’nde aileler günün yorgunluğunu atarken çocuklar da  kapalı oyun salonunda güvenli bir şekilde eğlenceli zaman geçirebilecek.

Akse Semt Meydanı Cazibe Merkezi Olacak

Çayırova Belediyesi tarafından yakın bir zamanda hizmete açılan Akse Semt Meydanı Ramazan akşamlarının gözde mekânı olacak. Teravi namazını ferah bir şekilde eda etmek isteyen mahalle sakinlerine ev sahipliği yapacak olan Akse Semt Meydanı’nda bayanlarında ibadetlerini yapabilecekleri özel bölümler mevcut. Meydan içerisinde bulunan Kafeterya da iftar sonrası sahura kadar Çayırova’lı vatandaşlara hizmet verecek. 

Sende Yorumla...
DİĞER HABERLER