DOĞAN’DAN, RAMAZAN MESAJI

DOĞAN’DAN, RAMAZAN MESAJI

İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan, on bir ayın sultanı Ramazan ayı ile ilgili mesaj yayınlayarak vatandaşların Ramazan ayını kutladı

GÜNDEM - 2017-05-27 12:37:33

Doğan mesajında “ Tüm İslam Alemi tarafından heyecan ve coşkuyla karşılanan Ramazan ayı,  toplumsal yaşamımızda birlik, dayanışma, yardımlaşma duygularının egemen olduğu ve bu yönüyle birlik ve beraberliğimizin güçlenmesine büyük katkı sağladığı bir aydır. Ramazan Ayı’nın yaydığı maneviyatın birlik, dayanışma, hoşgörü ve barış ortamına daha da katkı sağlayacağına inanıyorum.

İZMİT RAMAZANA HAZIR

İzmit Belediyesi olarak Ramazan ayının en güzel şekilde yaşanması için elimizden geleni yapıyoruz. Kent merkezinde ve köylerimizde bulunan tüm camilerimizin iç ve dış temizliklerini tamamlayarak, şehrimizin ibadethanelerinin Ramazan'a hazırlanmasına katkı sunduk.  Ramazan ayı boyunca Kültür Tepesi ve Doğu Kışla Parkında kuracağımız Ramazan sokaklarıyla vatandaşlarımıza eski Ramazanlarımızı yaşatmaya çalışıyoruz. Yine 15’e yakın mahallemizde toplu ramazan iftarlarımızla binlerce vatandaşımızla ramazan ruhunu yaşayacağız.   Bunlarla birlikte şehrimizin tüm mahallerimizde çocuklarımız için etkinlikler düzenleyeceğiz. Yine ramazan boyunca Bursa’ya düzenlediğiniz kültür gezilerimiz devam edecek. 

Ramazan ayı boyunca yoğunlaşan yardımlaşma ve dayanışmaların tüm yaşantımıza yayılmasını dileğiyle tüm hemşerilerimin ve  tüm Müslümanların Ramazan Ayı’nı kutlarım” dedi.

Sende Yorumla...
DİĞER HABERLER