SAYIN VALİMİZ, İFTARINI ESENTEPE MAHALLE SAKİNLERİ İLE YAPTI

SAYIN VALİMİZ, İFTARINI ESENTEPE MAHALLE SAKİNLERİ İLE YAPTI

Valimiz Sayın Hasan Basri Güzeloğlu iftarını Esentepe Yeni Camii Kur’an Kursu Yaptırma ve Yaşatma Derneği üyeleri ve Esentepe Mahalle sakinleri ile yaptı.

GÜNCEL - 2017-06-02 11:12:34

İlçe Müftüsü Hasan Erdoğan, Esentepe Mahalle Muhtarı Muhlis Soydaş,  Esentepe Yeni Camii  İmam Hatibi Bayram Söğüt, Esentepe Yeni Camii Kur’an Kursu Yaptırma ve Yaşatma Derneği Başkanı Yusuf Olgun tarafından karşılanan Valimiz Sayın Hasan Basri Güzeloğlu’na Körfez Kaymakamı Hasan Hüseyin Can, Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran, İl Müftüsü Yusuf Doğan’ın eşlik ettiği Esentepe Yeni Camii Çok Amaçlı Salonunda düzenlenen iftar yemeğine çok sayıda mahalle sakinleri katıldı.  

Esentepe Yeni Camii  İmam Hatibi Bayram Söğüt’ün Kur’an-ı Kerim okuması ile başlayan program, açılan iftarın  ardından İlçe Müftüsü Hasan Erdoğan’ın yaptığı İftar duası ile devam etti.

Valimiz Sayın Hasan Basri Güzeloğlu’nun yaptığı konuşmalarında; “Mübarek Ramazan ayının bu güzel akşamında iftar sofrasında sizlerle birlikte olmaktan ve sizlerle bir arada oruç açmaktan büyük mutluluk duyduğumu belirtmek istiyorum. Rabbim tutulan oruçlarımızı kabul eylesin.” diyen Sayın Valimiz,  mahalle sakinleriyle yaptığı samimi sohbetin ardından  Ramazan ayının manevi atmosferinde bir arada olmaktan dolayı  duyduğu mutluluğu belirtti.

Sende Yorumla...
DİĞER HABERLER