ERZİNCANLILAR İFTAR'DA BULUŞTU

ERZİNCANLILAR İFTAR'DA BULUŞTU

Gebze, Darıca, Çayırova ve Dilovası'nda yaşayan Erzincanlı vatandaşlarımızdan oluşan Erzincanlılar Derneği Hegsagone Hotel'de düzenlenen iftar programında bir araya geldi. İftar programının onur konukları ise Fırat kalkanı operasyonunda şehit düşen Murat Tevlim'in ailesi oldu.

GÜNCEL - 2017-06-09 16:24:08

Darıca Kaymakamı Ömer Karaman, Darıca İlçe Emniyet Müdürü Hasan Aydoğan, Darıca Ak parti ile Başkanı Muzaffer Bıyık, Darıca CHP ilçe Başkanı Yakup Törk, Darıca MHP İlçe Başkanı Adem Emre Aygün, Gebze MHP İlçe Başkanı Ferit Taşdemir, Kocaeli Eski Milletvekili Mehmet Hilal Kaplan, Gebze MÜSİAD Başkanı Nihat Yıldırım, Darıca Ak parti İlçe Gençlik Kolları Başkanı Cüneyt Şentürk, Darıca Belediye Meclis Üyesi Ahmet uzun iftar programının başlıca konukları olurken, Hegsagone Hotel Sahibi Zeki Etyemez, Darıca G.B Yönetim kurulu üyesi Özcan Dal, Erzincanlılar Derneği başkanı Uğur Öcal, Başkan yardımcıları Fahri Bezal ve Kenan İkinci ev sahibi olarak programda yer aldılar.

ŞEHİDİMİZİN AİLESİNE EV VERİLDİ

Erzincanlılar Dernei'nin de içinde bulunduğu Erzincan Kültür Eğitim Vakfı Fırat Kalkanı operasyonunda şehit düşen Uzman Çavuş Murat Tevlim'in eşi ve çocuklarına Darıca'da bir ev vermeleri salonda hem büyük alkış aldı hem de bu Ramazan Ayı'nda düzenlen tüm iftar programları arasında en anlamlı akşam olma özelliği kazandı. Gecede Darıca Kaymakamı Ömer Karaman'a, aynı  zamanda Erzincanlı olan işadamı Özcan Dal ve Zeki Etyemez'de plaket aldılar. İstanbul'da faaliyetlerini sürdüren Erzincanlılar Dernekleri ve platformlarının temsilcilerinin de yer aldığı akşamda Darıca Kaymakamı Ömer Karaman, Özcan Dal davetlilere yönelik kısa birer selamlama konuşması yaptılar

Sende Yorumla...
DİĞER HABERLER